USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині колядували, щоб зібрати кошти для хворих дітей

15 Січня 2014 15:30
Кошти для хворих дітей збирали в Люблинці Ковельського районного деканату під час чергового благодійного різдвяного концерту «Теплий подих Богомладенця», який відбувся 11 січня в місцевому Будинку культури. Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Згідно з підсумками благодійного заходу, зібрано 1360 гривень для Юрія Гаврилюка, Артура Кв'ятковського та Діани Литвинович. Діти хворіють на тяжкі недуги і потребують тривалого лікування.

У заході взяли участь: районний декан протоієрей Іван Бонис, староста луцького кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Володимир Подолець із духовенством, настоятель місцевої парафії Великомученика Пантелеймона священик Матвій Олійник, інші панотці благочиння, викладач Волинської православної богословської академії Станіслав Беспалов, численні віряни з Люблинця та сусідніх сіл. Колядували гості з Луцька, гурти місцевої парафії, Будинку культури (керівник Неоніла Солом’янюк), дитячі гурти, дует отця Матвія та його мами Тетяни.

У душпастирському слові настоятель наголосив: «Отож, робімо справи милосердя і своїм прикладом закликаймо інших до добрих справ. А новонароджений Спаситель благословить вінець цього року, який розпочався».

Допомогти потребуючим діткам можемо й ми: кошти приймаються за такими реквізитами у ПриватБанку: номери карток – 6762 4620 5312 6451 Литвинович Оксана Миколаївна, 5168 7572 0951 4597 Соколовська (Гаврилюк) Оксана Василівна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus