USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині матір із чотирма дітьми шукає правди у чиновницьких кабінетах

19 Квітня 2015 20:30
Матір із чотирма дітьми чоловік вигнав з дому після розлучення. Жінка відстояла у судах своє право на домівку, втім, сільрада не дає можливість оформити документи на житло.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання.

«До мене як депутата обласної ради звернулася багатодітна мати із села Новий Двір Турійського району. Вона просить захистити її майнові права і чотирьох дітей», - розповів депутат облради Олександр Пирожик.

З його слів, жінка разом із чоловіком придбали житло в кредит у селі Маковичі.

А після розлучення чоловік вигнав її із чотирма дітьми з дому. І зробив це шляхом введення суду в оману. Тепер у тому помешканні він живе сам.

Зі слів Олександра Пирожика, апеляційний суд скасував рішення районного суду, однак Маковичівська сільрада не бажає ставати на захист жінки - не дає усіх необхідних документів на оформлення права власності на будинок.

«Зауважу, що жінка разом із дітьми прописана у цьому будинку», - додав Пирожик.

З цього приводу депутат попросив головного прокурора області вивчити це питання, притягнути винних до відповідальності й посприяти справедливості.

Нагадаємо, що вже не вперше мають місце скандальні розбірки між сім’ями та сусідами на Волині. Приміром нещодавно «Кайдашеві» пристрасті розгорнулися в луцькому дворі.

Сусіди не поділили стежку між будинками.

Читайте ще: Сусідські війни по-луцьки. Їздити дорогою чи ні?

Мешканці кількох будинків на вулиці Саперів у Луцьку не поділили… дорогу. А точніше – її призначення. Їздити там автівкам чи не їздити – лучани не можуть домовитися вже не перший рік. Вони пишуть один на одного скарги в міліцію, роблять капості та не завжди добирають слів у чварах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 26 Квітня 2015 14:25
Ви запитайте за що вигнав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus