USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині очікують «газові диверсії» від Росії

24 Червня 2014 11:36
Волиняни очікують з боку Росії «газові диверсії» та підрив газопроводів у майбутньому.

Про це під час засідання інтерактивного прес-клубу на тему: «Чи обійдеться Волинь без російського газу?» - розмовляли сьогодні, 24 червня.

Зі слів депутата Волинської облради Володимира Дуба, вихід із майбутньої газової кризи – це перехід волинських підприємств на тверде паливо.

«Усі підприємства , які витрачають велику кількість газу, могли би перейти на тверде опалення. Шкода, що стільки живого вогню йде в нікуди.

Найбільші котельні потрібно перевести на дрова», - зазначив він.

Однак, з його слів, і запаси лісу на Волині не надто великі.

Такої ж думки й депутат облради Василь Пецентій, який вважає, що, навіть якщо на Волині котельні палитимуть дровами, все одно це буде більш вигідно, ніж газове опалення:

«У нас є приватні котельні, де оператори отримують немалі гроші. Навіть якщо й переведемо котельні на тверде опалення і поставимо по два кочегари у кожній, все рівно ситуація виявиться значно більш економною», - підкреслив обранець громади та нагадав, що на Волині є такий вид палива, як вугілля.

«Чому ми про це забуваємо? Воно ж добре прогріває, скорочує віддачу. Всі ж знали, що буде катастрофа. Росія ж на цьому не зупиниться. Незабаром терористи підриватимуть газопроводи, будуть диверсії, як у Грузії. Й до цього потрібно бути готовим», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пан Показати IP 24 Червня 2014 11:49
фамилия соответствует заявлению.
Анонім Показати IP 24 Червня 2014 12:18
А,що тре6а було на ДПЗ на котлеьні було мазуту на років 2 все продати і розікрасти, після нас хоч потоп. Хто вкрав мазут на ДПЗ,де вони, ге Правий сектор розберіться. А як при пекло нема ворюг
кум Показати IP 24 Червня 2014 13:38
Давайте ще весь ліс вирубаємо!!!! Молодці депутати! Просто генії!!!!!
Анонім Показати IP 24 Червня 2014 14:07
Волиняни очікують з боку Росії «газові диверсії» та підрив газопроводів у майбутньому..... це він Дубина себе у множинні назвав із мільйонним населенням Волині.... Самі себе накручують..що іх підривають... палять і диверсують... Боже, коли вже нормальні люди будуть говорити розумні речі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus