USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

На Волині оздоровили 385 дітей з родин мобілізованих

13 Серпня 2014 08:44
Коштом держави на Волині оздоровили 385 дітей з родин мобілізованих військовослужбовців, - повідомив заступник начальника департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод. Про це інформують у прес-службі установи.

З її слів, на ці цілі виділялися кошти з державного, обласного та бюджетів районів та міст. Для можливого охоплення більшої кількості дітей додатково з обласного бюджету виділили 257 тисяч гривень.

«Діти оздоровлювалися у таборах «Барвінок», «Прикордонник» та пришкільних таборах області. Зокрема, охопили відпочинком десятеро дітей з сімей, де є загиблі під час АТО військовослужбовці, четверо дітей з родин, де є поранені», - розповіла Оксана Гобод.

За дорученням голови облдержадміністрації Володимира Гунчика департамент соцзахисту ОДА постійно вивчає потреби сімей мобілізованих, у тому числі, надається допомога в оформленні документів на отримання пільг, компенсацій, грошової допомоги.

Наразі здійснюється реєстр волинських родин, де є загиблі в зоні АТО, щодо виділення їм квартир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus