USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині помолились за загиблого атовця

10 Січня 2017 11:07
Панахида в річницю смерті волинського бійця АТО воїна Володимира Павлюка відбулася у місцевому храмі села Ощів Горохівського району.

4 січня 2017 року виповнився рік із дня смерті бійця, - повідомляють на сайті храму.

Він відстоював, у зоні АТО Незалежність і соборність України, і там, під час ротації, внаслідок серцевого нападу, обірвалося життя. Поховали Героя 8 січня 2016 року.

11 травня 2016 року воїну Володимиру освятили пам’ятну дошку на місцевій школі. Його ім’я разом із іменами сотень українських героїв увійшло до «Книги пам’яті», воно викарбуване на фотостенді Героям на Театральному майдані Луцька. Сиротою залишилася дочка Володимира Павлюка Маша, сумують за чоловіком його дружина, мати, сестра, брат…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus