USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині порушують права ветерана праці

20 Грудня 2013 16:09
Трудові та соціальні права мешканця Володимира-Волинського, ветерана праці та дитини війни, порушують.

Про це під час сесії облради, що відбулася 20 грудня, повідомив депутат Олександр Пирожик.

У своєму запиті голові облдержадміністрації та прокурору Волинської області він зазначив, що на Волині порушують конституційні, трудові та соціальні права Анатолія Приступи, пенсіонера, ветерана праці, дитини війни, який мешкає у Володимирі-Волинському. Зі слів депутата, громадянина цікавить, на яких підставах йому та ще п’ятьом працівникам підприємства теплових мереж «Володимир-Волинський Теплокомуненерго» свого часу запропонували написати заяви на звільнення, при цьому прохали не ставити дату написання. Він відмовився це робити, і чоловікові через якийсь час заявили, що його посаду скоротять, тому що на керівництво підприємства тиснуть згори, що, зрештою, і було зроблено.

Інше порушення, на думку заявника, полягає в тому, що з 2009 року, після досягнення пенсійного віку він продовжив працювати, проте йому не здійснюють перерахунок пенсії. Заявник стверджує, що направляв відповідну заяву у пенсійний фонд поштою і має фіскальний чек пошти. Також заявник повідомив, що в управлінні праці Володимира-Волинського і на підприємстві енергозбуту, де він значиться в списках дітей війни під №524, він користується пільгами. Натомість в інших комунальних організаціях міста він взагалі не числиться як ветеран праці і дитина війни.

Зі слів Олександра Пирожика, заявник вважає, що якщо влада надалі так поводитиметься, до неї довіра та повага людей буде відсутня.

Депутати облради підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
єврист Показати IP 20 Грудня 2013 18:13
А при чому сесія, хай іде в суд.
Василь Коваль Показати IP 23 Грудня 2013 11:17
Привикли працювати поки ногами вперед не винесуть - ПЕНСІЯ ГО НА ПЕНСІЮ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus