USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам пропонують безплатно легалізувати газові прилади

29 Жовтня 2015 10:52
Як повідомили у ПАТ «Волиньгаз», вони готові піти назустріч споживачам і прийняти в експлуатацію самовільно встановлене газове обладнання.

У рамках Місячника безпечного і ощадливого використання газу в побуті, «Волиньгаз» пропонує волинянам до кінця листопада 2015 року безкоштовно узаконити газову колонку, котел чи плиту аби уникнути проблем із газопостачанням та його відключенням.

Про це повідомили у прес-службі «Волиньгазу».

Останніми роками власники будинків активно встановлюють у своїх оселях нові газові прилади. Та досить часто роботи по їх встановленню чи заміні проводять невідомі особи. Між тим, саме така несанкціонована заміна газових приладів може стати причиною отруєння чадним газом, вибухів та навіть смертельних наслідків. Тому такі прилади мають бути відключені від газопостачання до усунення всіх порушень.

Як повідомили у ПАТ «Волиньгаз», вони готові піти назустріч споживачам і прийняти в експлуатацію самовільно встановлене газове обладнання. Попри те, що така послуга є платною, працівники газового господарства безкоштовно виконають ескізи змін проекту в існуючій документації і зареєструють прилади в помешканнях абонентів, які добровільно звернуться із цим питанням до «Волиньгазу». Також споживачам, які використовують природний газ для приготування їжі та підігріву води буде безкоштовно встановлено газовий лічильник.

«Якщо у помешканні замінений газовий прилад і наявні усі документина нього, то споживач може просто надати до ПАТ «Волиньгаз» цей пакет документів і таким чином узаконити наявний удома газовий прилад», - пояснює перший заступник голови правління - головний інженер «Волиньгазу» Сергій Галянт.

Акція діятиме до кінця листопада 2015 року. Перелік необхідних документів та консультації з приводу перевірки та оформлення самовільно встановленого обладнання можна отримати за телефоном Єдиного вікна ПАТ «Волиньгаз» 0-800-501-406 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) та 0332-77-69-08/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
а раніше Показати IP 29 Жовтня 2015 13:46
по штуці баксів брали за папери монополісти кляті.з мене за 6 метрів труби 1200 зелених взяли за узаконення
хм до а раніше Показати IP 29 Жовтня 2015 14:05
за узаконення? тоді про які 6 метрів труби мова? може Ви щось плутаєте? це ж про самовільну заміну приладу сказано
Оля Показати IP 30 Жовтня 2015 23:10
То все дрібниця, а от мені по виклику з Волиньгаза майстер свого часу встановив, а тепер це довести просто нереально, всерівно легалізовуй, хоч встановлювали не самовільно!!! Бюрократія і корупція , що тут ще скажеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus