USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині пропонують відновити громадську раду при УМВС

28 Березня 2014 16:25
Громадськість повинна жорстко контролювати роботу кожного з правоохоронців, - вважає кандидат на посаду начальника Управління МВС у Волинській області Михайло Лебедь.

Про це він розповів під час громадського обговорення кандидатів на посаду очільника УМВС, що відбулося 28 березня. Він зазначив, що авторитет правоохоронних органів зараз дуже низький і на новій посаді перш за все доведеться поновлювати довіру громадян до органів міліції.

Так, на думку кандидата, потрібно відновити роботу громадської ради при УМВС. З його слів, громадськість повинна брати активну участь у вивченні людей, яких пропонуватимуть на керівні посади, здійсненні люстраційних процесів та наданні керівництву МВС допомоги у охороні громадського порядку. На його думку, потрібно розпочати люстрацію штату УМВС. Своєю чергою, він повідомив, що першим готовий пройти люстрацію.

Відповідаючи на запитання активістів про те, скільки місць у громадській раді він готовий віддати представникам Самооборони Майдану, Автомайдану, громадському сектору Волині та Правому сектору, Михайло Лебедь зазначив, що ніколи не обмежував кількість членів громадської ради і не робитиме цього у майбутньому.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лпдмуа а простише и Показати IP 28 Березня 2014 17:31
громадська рада тильки из прадставникив правого сектору раз плюс кожен другий повинен мати судимисть
Віктор Показати IP 28 Березня 2014 19:28
Створення Громадської ради регламентовано відповідною ПКМ і передбачає по одному делегованному представнику від легалізованних інститутів громадянського суспільства які подали відповідні документи ПС на волині не зареестрованний тому не може делегувати своїх представників до ГР
Чарівне Показати IP 29 Березня 2014 11:20
Ви шо з дуба впали, Ви спитали Лебедя ким він був під час революції і до неї? Візьмить його розрахунки по отриманню ним пенсії за останній рік і вам все стане ясно. Він був радником Захарченка по західному регіону. Хай він звертає свою пропаганду на Волині і їде на батьківщину в Тернопільську обл., там теж Нач. упр. треба, а там знають що з ним робити. Що це взагалі відбувається, чого на Волині кандидатами іде вся стара братія корупціонерів та взятників?
Чарівне Показати IP 29 Березня 2014 11:33
На Волинь треба ставити або Мамчура в УМВС або тих полковників та генералів і навіть було б краще з військових, які не зрадили присязі виходячі з Криму, це справжні патріоти. Хтось проти? Ні кому не секрет що Волинська міліція одна з най корумпованих в Україні. Військового Героя з Криму сюди треба, тоді буде тут лад. Стара гвардія, як і старий пес не принесе сюди ні чого крім своїх старих хвороб, а громада знає на що вони хворіють: хабарництво, клептоманія, прославнене на всю Україну кумовство.
Чарівне Показати IP 29 Березня 2014 11:53
ВСЕ ДІЛО В МИТНИЦІ ТА КОНТРОЛЮ НАД НЕЮ, ЯКИЙ ЗДІЙСНЮЄ В МІРУ СВОЇХ ПОВНОВАЖЕНЬ НАД НЕЮ МВС, ОСЬ І ВСЯ ВАМ ПРАВДА. СТАРИХ СХЕМ НІ ХТО НЕ ХОЧЕ МІНЯТИ, А ПРИ ПІДПИСАНИХ З ЕВРОСОЮЗОМ УГОДАХ ПРО ПЕРЕТИН БЕЗ МИТА УКРАЇНСЬКИХ ТОВАРІВ ДО ЕВРОСОЮЗУ, ВОЛИНЬСЬКА ТА ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ СТАЄ НЕОФІЦІЙНОЮ ОФФШОРНОЮ ЗОНОЮ, З ДУЖЕ ВЕЛИКИМ ПОТЕНЦІЙНИМ КОРУПЦІЙНИМ ПОТЕНЦІАЛОМ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus