USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З бійцем Олегом Вишневським прощалися на Волині

28 Лютого 2016 12:40
З учасником АТО Олегом Вишневським волиняни попрощалися у Великому Порську Ковельського району 26 лютого. Про це інформує Під прицілом з посиланням на газету «Волинь».

38-річного чоловіка мобілізовали торік у квітні. З жовтня у складі 14-ї окремої механізованої бригади служив у Мар'їнці на Донеччині. Волинянин помер 22 лютого в зоні проведення АТО. Він ніс службу у Мар’їнці. Його смерть настала внаслідок раптової зупинки серця. Овдовіла дружина Олега, без батька залишились син і донька 2004 і 2015 років народження.

У день, коли бійця привезли до Ковеля, з ним попрощалися представники міської та районної влади, рідні, друзі, жителі вулиці Ватутіна, де жив із сім'єю Олег, учні і вчителі школи, де навчається його син. А останній спочинок чоловік знайшов на кладовищі у рідному селі Великий Порськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus