USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині поховали військового, але дві родини вважають, що загиблий - їх родич

16 Лютого 2015 10:41
В області стався прикрий інцидент, пов’язаний з похованням загиблих. З військовим попрощалися, але так сталося, що наразі дві родини вважають, що загиблий - їхній родич.

Наразі ситуацію дорзслідують. Владці закликають громадськість не спекулювати на цій темі, так як загиблий - ідентифікований завдяки ДНК.

Про це йшлося під час оперативної відео-селекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 16-го лютого.

Так, зі слів губернатора, на Волині є прикрий випадок: поховали одну людину, й дві родини говорять, що це - їхній близький.

«Звертаюся до ЗМІ, щоб уникнути спекуляцій. Дійсно, зараз завдяки проведенню аналізу ДНК відбувається робота щодо впізнання тіл військовослужбовців, які є нашими земляками. Прошу обережно до цього підходити, бо поступає різна інформація з різних сторін. Як тільки ми отримуємо дані з військкомату, то визначаємо це на офіційному рівні. А зараз працюють відповідні служби, які роблять відповідні перевірки. Прошу старатися зробити усе, щоб не травмувати близьких, рідних», - звернувся Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus