USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині прикордонники, СБУ й ДАІ зупинили потік контрабанди

10 Липня 2015 10:14
Прикордонники спільно з взаємодіючими органами затримали на Волині автомобіль з майже 200 ящиками сигарет. Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби України.

Так, у рамках проведення спеціальних заходів з протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон, працівники Держприкордонслужби, СБУ та

із залучення працівників ДАІ затримали автомобіль з майже 200 ящиками сигарет.

Транспортний засіб «Мерседес – Спринтер» під керуванням громадянина України правоохоронці зупинили для перевірки у прикордонній зоні.

Згідно з оперативною інформацією, яку мали прикордонники, у автомобілі знаходилися безакцизні товари, а саме тютюнові вироби. Після огляду автомобіля спільно з працівниками Державної фіскальної служби інформація підтвердилася – у вантажному відсіку водій, житель Ковеля, перевозив 199 ящиків сигарет марки «Мінськ» без документів.

Тютюнові вироби білоруського виробництва без акцизної марки вилучені в рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 204 КК України (Незаконне, виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).



Нагадаємо, 5 липня працівники Служби безпеки України спільно з прикордонниками затримали у Шацькому районі два легковики з контрабандними цигарками. Тоді прикордонники змушені були стріляти по колесах, щоб зупинити та затримати контрабандистів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юрій Показати IP 10 Липня 2015 13:42
Зробіть нормальні ціни на тютюн в Україні, і ніхто не буде возити.
Дмитро до Юрій Показати IP 10 Липня 2015 14:27
Їх везли з метою збуту на території Польщі а не на території України.
коля до Юрій Показати IP 10 Липня 2015 14:48
це скільки? 4 ойро за пачку козака?
111 Показати IP 10 Липня 2015 16:02
ПАЛИТИ ШКІДЛИВО ДЛЯ ЗДОРОВ'Я !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus