USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині роботу слідчого популяризують харків’яни

29 Грудня 2013 14:33
Із дводенним візитом на Волині побував начальник факультету підготовки слідчих Харківського національного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, професор полковник міліції Олександр Музичук, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Мета візиту – підготовка фахівців для підрозділів органів досудового слідства МВС України, застосування норм Кримінального процесуального кодексу України та профорієнтаційна робота з популяризації професії слідчого серед цивільної молоді.

Олександр Музичук зустрівся з керівником слідчого управління полковником міліції Михайлом Руденком, управління кадрового забезпечення Миколою Фенем та головою профспілки атестованих працівників ОВС Володимиром Буравським.

Харків’янин прочитав лекцію молодим слідчим та обговорив проблемні питання щодо проходження практики студентами Харківського національного університету внутрішніх справ у підрозділах органів внутрішніх справ Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus