USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині розшукали авто, яке вкрали із ювелірними виробами на 3 млн

13 Січня 2020 13:04
Автівку, яку викрали 11 січня у Володимирі-Волинському у власника ювелірних магазинів, поліцейські розшукали того ж ранку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у пресслужбі волинської поліції.

Авто знайшли у селі Верба Володимир-Волинського району.

Як повідомлялося, вранці 11 січня житель Володимира-Волинського, який є власником ювелірних магазинів у Шацьку та Горохові, виїхав на джипі з подвір’я і залишив його заведеним на дорозі, а сам пішов замикати гараж. У салоні знаходились ювелірні вироби, орієнтовна вартість яких – 3 мільйони гривень. Скориставшись моментом, невідома особа сіла за кермо і на шаленій швидкості рушила з місця.

За фактами незаконного заволодіння транспортним засобом і скоєння крадіжки слідчі Володимир-Волинського відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 289 та ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення їх до відповідальності. Найсуворіше покарання, передбачене цими статтями - позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
савченко Показати IP 13 Січня 2020 17:41
ну как-то не правильно! украл у вора ,а почему статья только одному? что у бывших ментов такие зарплаты , что можно купить сеть ювелир магазинов?
Володимир Показати IP 13 Січня 2020 19:41
Цікаво? А ювелірка була застрахована?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus