USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На Волині селяни штурмували прикордонний підрозділ

26 Грудня 2016 13:16
Мешканці населеного пункту Ветли, що у контрольованому прикордонному районі Волині, цієї ночі намагались проникнути у прикордонний підрозділ.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Так, близько 23-ї години два громадянина з явними ознаками алкогольного сп’яніння хотіли потрапити на територію відділення інспекторів прикордонної служби, намагаючись при цьому виламати вхідну хвіртку та нецензурно висловлюючись на адресу чатового по військовому містечку. Силами чергової зміни підрозділу одного з хуліганів затримали, іншому вдалося втекти. Однак згодом він повернувся з групою агресивно налаштованих односельців. Близько 20 місцевих жителів почали вимагати відпустити затриманого, мовляв, його незаконно утримують та б`ють.

Прикордонний резерв та наряд поліції, які прибули на місце конфліктної ситуації, втихомирили натовп. Одного з активістів запросили в підрозділ та продемонстрували затриманого, який без жодних ознак побиття запевнив, що вже усвідомив свій вчинок та ніяких претензій до прикордонників не має.

Представники Національної поліції засвідчили ступінь алкогольного сп’яніння 33-річного правопорушника. Крім того, встановлено особу другого нападника – ним виявився 28-річний місцевий мешканець, дані про нього передали правоохоронцям.

На затриманого складено документи про адміністративне правопорушення за ст. 185-10 КУпАП, рішення по якому винесе районний суд. Також до Любешівського відділу Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 296 кримінального кодексу України «Хуліганство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
корінний лучанин Показати IP 26 Грудня 2016 14:47
А чатовий це хто чаті сидить?
Анонім до корінний лучанин Показати IP 26 Грудня 2016 17:22
так! але ці два полюхи про чат не знають -вони вирішили" удосконалитись" і просились на контракт а потім і все село ! Дикий народ.
Лучанин Показати IP 26 Грудня 2016 18:00
Що дикий то дикий! Навіть більше, здичавілий!
Олег луцкий Показати IP 26 Грудня 2016 22:02
Там бурштин
Олена Показати IP 26 Грудня 2016 22:49
Шановний кореспондент,якщо ви не маєте достовірної інформації.не наводьте наклепи на людей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus