USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині шукають, за що звільнити головного лікаря

4 Липня 2014 16:33
Діяльність керівника Волинської обласної клінічної лікарні перевірять.

Проект рішення про звільнення Івана Сидора з посади головного лікаря обласної лікарні винесений на розгляд депутатів обласної ради.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства сьогодні, 4 червня.

Проект рішення запропонували представники громадських організацій, доповідав з цього питання Михайло Шелеп.

Нагадаємо, ініціювати дострокове звільнення Івана Сидора з посади головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні свого часу був готовий кандидат на посаду начальника управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації.

Сьогодні ж зі слів Шелепа, звільнити Івана Сидора є за що. Це і діяльність благодійної місії «Надія», яка не звітується про використання коштів. Також в громадських організаціях є чимало інформації про те, що Іван Сидор зловживав службовим становищем. Чимало запитань викликає закупівля медикаментів лише у певних аптеках, також те, як використовуються кошти на ремонт, мовляв, в лікарні ремонтуються за бюджетні гроші фасади, а не палати. Також громадськості не подобається, що Іван Сидор, згідно зі свідченнями інших людей, агітував за Партію Регіонів.

Та всі звинувачення головний лікар обласної лікарні відкидає.

«Я 2,5 роки сидів в Кремлі, я з Горбачовим розвалював Союз, і я ніколи не служив Януковичу і не мав ніяких зв’язків у Партії Регіонів, і за неї не агітував», - заявив він. А якщо благодійну місію закрити, то лікарня, переконує, зупиниться.

Депутати зазначили, що контракт з Іваном Сидором обласна рада продовжила торік на 5 років. І розірвати контракт можна лише після виявлення конкретних фактів порушень, а не чуток.

Тому члени комісії прийняли рішення, створити робочу групу, яка перевірятиме діяльність головного лікаря обласної лікарні. До її складу мають увійти представники депутатського корпусу, фінансових органів, громадських організацій.

Це питання не потребує сесійного розгляду, тож вступає в силу з часу її прийняття. Тож віднині в обласній раді створюють відповідну комісію.

Івана Сидора ж громадськість запропонувала відсторонити від роботи, поки діятиме комісія.

Він же, пообіцяв на період перевірки піти у відпустку до завершення перевірки.

Натомість Михайло Шелеп каже, що громадські організації «не відмовляються інших методів вирішення цієї ситуації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
сидір Показати IP 4 Липня 2014 16:47
Ну-ну, побачимо. Наскільки обєктивною буде ця перевірка.
він до сидір Показати IP 4 Липня 2014 18:58
не собі брав та схемив...так треба було щоб ті врачі могли працювати а пацієнти лічитись..без тих крепкіх все розвалиться.беруть та роблять..здавайте всі..платіть за прийом на роботу..йдіть під ніж до хірурга і памятайте-він тож платив..заплатіть..він заплатить далі хтось купить..батон золотий за 1 грн..така жизнь..змиріться..хто сальве по жизні а хто в вопак за кіфіром..
абзац Показати IP 4 Липня 2014 16:51
Скільки можна з ним панькатись?Перший пристосуванець до будь-якої влади.А про хабарництво в ВОКЛ вже легенди ходять.
знаємо що Показати IP 4 Липня 2014 16:53
Гузь все ніяк не вгамується і того Шелепа скрізь підсилає! Нехай розкаже як хотів взагалі весь апарат ради звільнити, але знайшлись люди що вгамували того не***ка! Що він корисного зробив для громади? Тільки все бив, трощив, ламав, звільняв... Ця людина не здатна на будування і щось корисне для суспільства!!!
Іван до знаємо що Показати IP 4 Липня 2014 17:24
До чого тут Гузь? Сидор і без Гузя "прославився" серед народу. Якби ви провели опитування, то дізналися б, що думає НАРОД. Хабарництво в лікарні всі асоціюють із Сидором! А риба гниє звідки?
пацієнт до Іван Показати IP 4 Липня 2014 21:24
А у медперсонала спитати нічого не хочете? Якби лікарі були проти такого керовника, то давно б "прибрали"!!! Не судіть однобоко! Вас всіх зараз хвиля "неспияння" всього охопила, но треба і тверезо про все думати і оцінювати! Колектив нехай вирішує, а не пройдохи-горлопани з різноманітних ГО!!!
Ну да? до пацієнт Показати IP 4 Липня 2014 22:05
А медперсонал мовчить бо боїться піти з роботи,бо так і вони з пацієнтів деруть, а так прийдеться шукати роботу. Той хто прийде на його місце в першу чергу вижене персонал який здасть Сидора. Колектив обома руками за, але за умови що все залишиться так як є, бо всі звикли хапати і ніхто нічого міняти не хоче. Хіба не так? Його не просто треба гнати з посади, а і треба щоб їм зайнялися відповідні органи, але ж і їм він "маже", тому і претензій ніяких, тому всі тут це тільки видумують, бо всі ж йому зазадрять. А заздрять тому що можна оббирати людей і за це нічого не буде - народ теж гнилий, відповідно заслуговує!
Іван Показати IP 4 Липня 2014 16:54
За що?! Читайте статтю у Волинських новинах за сьогодні "Обласна лікарня хоче "злити" землю бізнесменам" о 7.00
НОНА Показати IP 4 Липня 2014 16:58
Особисто не знаю цього Сидора але унікальна особистість. Партія регіонів його хотіла зняти, та не змогла. Нові патріоти хочуть зняти. Видно комусь цей Сидор здорово заважає. Така думка.
иван Показати IP 4 Липня 2014 17:13
і чим вам Сидор невгодив : Він що годинниковий майстер щоб із будки виглядати і ченкати поки гудзь із дебілами прийде в лікарню свого назначати-може ігорка муковоза вашого соратника на голвного лікаря назначити він в шалику в 2004 році ходив : Дайте спокій людині яка максимум зробила як для людей так і колективу лікарні
Бармалєй до иван Показати IP 4 Липня 2014 19:37
Сидор зробив з державної установи- - насос для викачування грошей з кишень хворих на своє благо і на благо своїх поплічників.
босяк до Бармалєй Показати IP 5 Липня 2014 06:04
100500 ! там всі лікарі-хпабарники-подивися на яких машинах іздять!! напевне всі в кредит взяли!!! без бабла туда навіть не приходь!! гнати всіх на варшавку-нехай носками торгують
123 до босяк Показати IP 5 Липня 2014 18:26
А хто ж тоді лікувати буде, коли "приспічить"?
Волинянин Показати IP 4 Липня 2014 17:14
Якби хоч один із тих"засранців",які так завзято безпідставно з якихось своїх засранських інтересів зробив для жителів Волині в плані організації роботи ввіреного напряику хоча б соту долю ,можна було б хоч звернути на них якусь увагу.А так-якщо вони,як з г"мна кулі,то така їм і їхнім ініціативам ціна.Прошу вибачення за правду в таких виразах,але ця ціна їх мені відома.
Абітурієнт Показати IP 4 Липня 2014 17:48
А коли візьмуться за перевірку медичного коледжу? Саме ЖНИВА зараз..........
дідо Показати IP 4 Липня 2014 18:04
Через таких,як Сидор , існує корупція та бардак у медицині. Він перепутав свій приватний бізнес з державною лікарнею.
800 Показати IP 4 Липня 2014 18:57
Необхідно перевірити діяльність всіх головних лікарів в області.
санчо Показати IP 4 Липня 2014 19:24
Ну-ну, побачимоЩо.зможите,без,Сидора
Лучанин до 800 Показати IP 4 Липня 2014 19:29
Погоджуюся ... Та все купляється..... Побачимо результати перевірки в даний час на обласній швидкій ...Там директор добрий махінатор..
Бармалєй Показати IP 4 Липня 2014 19:34
Там ще шукати треба? ВОКЛ - типовий мафіозний клан, а Сидор - хресний тато.
777 Показати IP 4 Липня 2014 20:24
за все що дає держава -хворі платять;благодійну пожертву;кабінет119.
Зіна Показати IP 4 Липня 2014 20:56
Повірте п. Сидор сповна розплативсь за чужі нажиті "гроші".З однієї сторони шкода його, бо втрат зазнав чимало і зараз ще проблем яких має, а з другої сторони певно добре знає про десятину.Ну життя таке !!!!!!
krasigor Показати IP 4 Липня 2014 22:57
А ви знаєте скільки отримує зарплатні лікар , якиий рятує ваші сраки, коли припече... (я не медик)
босяк до krasigor Показати IP 5 Липня 2014 06:06
а нехай виходиь на демонстрацію- а не видерає останні гроші з хворих!!
босякУ до босяк Показати IP 5 Липня 2014 08:18
Ваші "демонстранти" вже наробили "справ" в Україні!!! А до твого відома лікарі - це бюджетники і якщо з грошима у бюджеті проблема, то ніяка демонстрація не допоможе! Треба спочатку хоть щось знати, а потім писати!!!
krasigor Показати IP 4 Липня 2014 23:05
Так от сидор не з тієї кагорти...
босяк до krasigor Показати IP 5 Липня 2014 06:06
та нехай покажн свої янгольскі крила
П....Сидор Показати IP 4 Липня 2014 23:33
коментар було видалено
хірург Показати IP 4 Липня 2014 23:39
коментар було видалено
123 Показати IP 5 Липня 2014 16:30
Давайте наведемо лад в державі і тільки після цьго будем ламати інститути які ще працюють, незабудьте що зарплата у лікаря 2,5тис

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus