USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині струмом вбило 19-річного юнака

22 Липня 2014 09:54
Від удару електрострумом загинув дев'ятнадцятирічний мешканець села Котуш Камінь-Каширського району. Про це інформує Волинь-нова.

Зі слів Хотешівського сільського голови Володимира Маковецького, жив хлопець сам. Його батько помер декілька років тому, а місце знаходження матері - невідоме. Ярослав мав борг за користування електроенергією. Напередодні трагедії будинок від електропостачання відключили.

Того дня юнак дуже захотів подивитися телевізор. Не довго думаючи, заліз на електроопору, накинув дроти на лінію електропередач — і його смертельно уразило електрострумом.

Володимир Маковецький також зазначив, що хлопця в селі знали як працьовитого, старанного. Коли він вирішив завести своє господарство, то односельці допомогали йому. Навіть пообіцяли купити для молодого господарника в подарунок теличку, щоб вигодував і мав свою корову. Та задумане здійснити не встиг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Доля Показати IP 22 Липня 2014 10:05
Хай буде йому Царство небесне. p.s. Обіцяв пан кожуха, та слово його тепле...
віталій Показати IP 22 Липня 2014 11:06
вся біда в тому що волиньобленерго є єдиним монополістом і їм все зходить з рук але є ще той на небі і всім воздасця по ділам його
ЯЯ Показати IP 22 Липня 2014 11:33
От чому з всякими дебілами- п"яницями, наркоманами, ледацюгами, крадіями і тому подібною наволоччю ніколи нічого не стається, с***и переживкуть всіх, а біда приходить до нормальних, як от цей хлопчина, що працюють, намагаються якось вижити в цих довбаних джунглях і не втратити людську подобу. Де ж в фіга та вища справедливість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus