USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині створять міжнародну бізнес-організацію

16 Грудня 2014 17:00
Представники польського бізнесу у Луцьку зустрілися з головою Волинської ОДА. Спільно вони домовилися про створення міжнародної організації. Новостворена структура має слугувати містком для залучення іноземних інвестицій на Волинь й навпаки.

Про це йшлося під час зустрічі голови ОДА Володимира Гунчика з люблінською делегацією сьогодні, 16-го грудня.

«Ми хочемо створити таку організацію для поляків, яка допомагатиме інвесторам вкладати гроші на Волині, а також, щоб волиняни могли інвестувати в бізнес Любліна. Пані Генеральний консул Республіки Польща в Луцьку Беата Бживчи казала, що сприятиме такій ініціативі, аби створити спільну організацію, яка діятиме на дві сторони», - розповів керівник у справах розвитку співробітництва зі східними ринками об’єднання Люблінського Клубу Бізнесу Кароль Кубіца.
Кароль Кубіца
Кароль Кубіца
Таку ініціативу губернатор підтримав та додав, що сьогодні ж подякує за підтримку особисто Беаті Бживчи.

«Я подзвоню пані Консулу й подякую їй за це. Адже це не лише економічний, а й політичний крок до співпраці та зближення країн. Аби це відбувалося й надалі, в січні ми організуємо першу зустріч у Луцьку з консулами двох держав та представниками бізнесу», - наголосив Гунчик.

По тому очільник Волинської ОДА вручив іноземним гостям подарунки й обмінялися візитками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 16 Грудня 2014 17:10
Янукович говорив,що донбас буде діловий центр України.
ілля Показати IP 16 Грудня 2014 17:20
гунчик мудра людина
Анонім Показати IP 16 Грудня 2014 20:41
гоцалюк наробить.... вже наробив...
ПІДПРИЄМЕЦЬ Показати IP 16 Грудня 2014 23:50
ПОЛЯКИ ХІТРІ ЛИСИ , УВЕСЬ НЕПОТРЕБ В УКРАЇНУ ПЕРЕМЕЛЮЮТЬ ЧЕРЕЗ СЕБЕ, А НАШІ БІЗНЕСМЕНИ ГОТОВІ ЗА БАБКИ НА ВСЕ. НА ЗДОРОВЬЯ НАРОДУ ЇМ СР..И .АЛЕ ЗАВЖДИ ТАК НЕ БУДЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus