USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині синьо-жовтим став житловий будинок

21 Липня 2014 14:26
Ковельчани, мешканці восьмиповерхового житлового будинку, що на вулиці Сагайдачного, 6в після проведення робіт з утеплення зовнішніх стін власних помешкань, пофарбували їх в національні кольори. Про це інформує ПроКовель.

Мешканці двох поверхів між собою домовилися, що восьмий поверх пофарбують у синій колір, а сьомий - у жовтий. Саме в такий спосіб господарі цих квартир вирішили продемонструвати як ковельчанам, так і гостям міста своє істинне ставлення до України та її національної символіки. Адже вражаюче полотно на стіні житлової багатоповерхівки добре видно з територій автобусного і залізничного вокзалів.



Нагадаємо раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Ковелі міст став синьо-жовтим.

Днями ковельські активісти розмалювали в патріотичні кольори ще один пішохідний міст через річку Турія.

Група молодих людей з фарбою, пензлями в руках і гарним настроєм прийшла на берег річки, що зовсім поряд з дитячим пляжем, і взялася активно розмальовувати пішохідний міст.

Оскільки в той час на вулиці було доволі спекотно, фарба швидко підсохла, тому жодних незручностей відпочиваючим робота активістів не завдала.

Більше того, батьки маленьких чад подякували активістам за гарну ідею: «одягнути» міст у патріотичні кольори і, тим самим, надати йому більш ошатного вигляду. Адже з роками фарба, якою колись споруду пофарбували, вже облізла та потріскалася. Активісти Ковеля, серед яких, до речі, було й чимало безробітних молодих людей, його оновили власним коштом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 21 Липня 2014 19:28
коментар було видалено
.... Показати IP 21 Липня 2014 19:48
Всезнайко,а чому ж ти такого не зробив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus