USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині трактор пошкодив газопровід: 14 сіл – без газу

8 Жовтня 2018 12:42
Поліція з’ясовує обставини пошкодження газопроводу в Іваничівському районі.

7 жовтня до чергової частини Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення про пошкодження газопроводу на території району, повіомдяє прес-служба волинської поліції.

Поліцейські з’ясували, що в полі поблизу села Іванівка під час проведення сільськогосподарських робіт працівник агропідприємства трактором пошкодив засувку на трубі газопроводу середнього тиску, внаслідок чого стався витік газу. Ніхто з людей не постраждав.

У результаті аварії від газопостачання відключено 14 населених пунктів Іваничівського, Локачинського та Володимир-Волинського районів. Співробітники ПАТ «Волиньгаз» проводять аварійні роботи, газопостачання поступово відновлюють.

Відомості поліція внесла до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту. Перевірка триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 8 Жовтня 2018 14:17
Що, тракторист залив сліпи оковитою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus