USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – творчий конкурс для дітей «Людина та ліс»

20 Березня 2014 09:14
Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства оголошує конкурс дитячого малюнка та кращого твору за темою «Людина та ліс». Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Участь у конкурсі малюнка зможуть взяти учні молодших класів (1- 4 клас) загальноосвітніх середніх навчальних закладів. Можливість проявити себе, написавши твір, матимуть змогу школярі 5-8 класів.

На конкурс подаються малюнки, виконані виключно на папері формату А-4. Додатково потрібно надати інформацію про малюнок та її автора: назву малюнка, прізвище ім’я автора, вік, школу та клас, домашню адресу та телефон а також копію довідки про присвоєння учаснику конкурсу ідентифікаційного коду.

Об’єм творчої роботи не повинен перевищувати трьох аркушів. Робота має бути написана вручну на папері А-4 формату. Друковані варіанти розглядатися не будуть.

Учасники конкурсу малюватимуть малюнки та писатимуть твори протягом трьох годин у спеціально відведеному приміщенні. До розгляду братимуться малюнки, виконані фарбами або олівцями та твори написані українською або російською мовами.

При оцінюванні творів малюнків враховуватимуться художнє виконання роботи та оригінальність ідеї у висвітленні теми. У творі можуть міститися власні судження автора щодо питань відтворення лісів та їх захисту.

Конкурс відбуватиметься у два етапи та триватиме до 19 квітня 2014 року. На кожному рівні визначатимуться по три переможці.

Автори кращих малюнків та творів отримають грошові винагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
аня Показати IP 20 Березня 2014 10:36
результати,перше мicце: весняний лic без Колiсника)))))
саша Показати IP 20 Березня 2014 10:40
друге мiсце- "правий сектор полювання на колicника "
феня Показати IP 20 Березня 2014 13:15
Третє місце - лісове управління без одіозної Чурило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus