USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

На Волині - тисяча неповнолітніх підприємців

1 Квітня 2014 15:15
У І кварталі 2014 року в органах доходів і зборів Волині реєстраційні номери облікової картки платника податків вперше отримали 1005 дітей до 16 років.

Про своєчасне присвоєння своїм дітям реєстраційного номера облікової картки платника податків подбали їх батьки, повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

Відтак, більше тисячі неповнолітніх волинян офіційно набули статусу платника податків і мають право, але лише за згодою батьків, розпочинати підприємницьку діяльність.

Втім, реєстрація бізнесу на неповнолітніх громадян для Волині – не характерне явище, - кажуть у ГУ Міндоходів Волині. А от майбутнім абітурієнтам звернутися до податкових інспекцій за ідентифікаційним номером – саме на часі.

Як свідчить практика, найчастіше номери облікової картки платника податків під час вступної кампанії виявляють бажання отримати випускники шкіл.

Тому в Головному управлінні Міндоходів у Волинській області звертаються до майбутніх абітурієнтів та їх батьків з проханням завчасно звернутися в центри обслуговування платників податків при ОДПІ області з тим, щоб оперативно отримати реєстраційні номери облікової картки платника податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
серг Показати IP 1 Квітня 2014 16:54
це для чого?
11 до серг Показати IP 1 Квітня 2014 17:33
для того, щоб по закону набути повну дієздатність та правоздатність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus