USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині утворять нову громаду з чотирьох сіл

20 Вересня 2019 22:15
До ОТГ з центром у селі Сошичне Камінь-Каширського району увійдуть села двох сільських рад.

Висновок Волинської облдержадміністрації щодо відповідності Конституції та законам України проєктів рішень «Про добровільне об’єднання територіальних громад» щодо добровільного об’єднання територіальних громад сіл Сошичне, Запруддя Сошичненської сільської ради Камінь-Каширського району, сіл Карасин, Карпилівка Карасинської сільської ради Камінь-Каширського району у Сошичненську сільську ОТГ з адміністративним центром у селі Сошичне затвердили розпорядженням тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА від 19 вересня.

Розглянули рішення Сошичненської сільської ради від 6 вересня № 47-2 «Про схвалення проєкту рішення сільської ради «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та рішення Карасинської сільської ради від 6 серпня № 46-3 «Про схвалення проєкту рішення сільської ради «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

За результатами розгляду встановили, що проєкти рішень Сошичненської сільської ради Камінь-Каширського району Волинської області та Карасинської сільської ради Камінь-Каширського району Волинської області «Про добровільне об’єднання територіальних громад» відповідають вимогам Конституції та законам України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
володимир Показати IP 21 Вересня 2019 10:32
була адміністрація на 30-40 сіл тепер на 3-4 зі штатом 30-40 працівників то деж економія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus