USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині в черговий раз демонтуватимуть небезпечний ринок

16 Травня 2015 17:17
Ковельський ринок, який знаходиться у небезпечному місці, в черговий раз планують демонтувати. Цього разу міська влада вирішила залучитися підтримкою правоохоронних органів. Про це повідомляє ПроКовель.

Під час засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради начальник відділення ДАІ УДАІ УМВС України у Волинській області Сергій Долінко в черговий раз звернувся до влади міста з пропозицією демонтувати тимчасові споруди, які більше 10 років стоять на перехресті вулиць Фестивальна і Хмельницького (мікрорайон Ковеля-2). Запевнив, що його служба не погоджувала з підприємцями документи на перебування там торговельних об’єктів, де й досі жваво ведеться продаж зерна, круп, продуктів харчування та іншого краму.

Зі слів міського голови Олега Кіндера, судова тяганина стосовно питання: бути чи ні на тому місці тимчасовим спорудам, теж закінчилася не на користь підприємців. Варто сказати, що люди прагнули оформити всі необхідні для торгівлі документи, платити податки в міську казну, але місце, яке вони обрали для введення бізнесу, суперечить нормам статей щодо безпеки руху транспортних засобів і пішоходів. Адже їхні торговельні павільйони встановлені між проїжджою частиною автомагістралі та залізничною колією, а поряд ще й знаходиться залізничний автопереїзд.

У минулому році за кілька сотень метрів від цього місця торгівлі відкрили оптовий ринок. Саме туди міська влада пропонувала торговцям переміститися, однак, зі слів секретаря міськради Михайла Гетьмана, вони відмовилися.

У зв’язку з цим відповідні служби намагалися кілька разів демонтувати тимчасові споруди, але все безрезультатно. До слова, остання така спроба відбулася кілька тижнів тому. Сергій Долінко вбачає в тому, що споруди ще й досі стоять місці, недопрацюванням представників влади міста, комунальників. Натомість головний комунальник Ковеля Олександр Балак нарікає на бездіяльність саме працівників міліції, мовляв, це вони зайняли вигідну позицію спостерігачів. У ситуацію втрутився і міський голова Олег Кіндер, який назвав усе те, що коїлося під час останньої спроби демонтажу об’єктів, повною безвідповідальністю начальника відділення ДАІ.

«Я не маю нічого проти начальника міліції ( Кіндер мав на увазі керівника міськрайвідділу міліції, який, на думку Долінко, мав би теж приймати участь в процесі проведення демонтажу), залучайте і його, але безпека руху на цій ділянці вулиці – це ваша відповідальність. Не дай Бог там хтось загине, то ви будете відповідати», - резюмував очільник міста. Він доручив усім компетентним службам врешті навести лад на перетині вулиць Фестивальна і Хмельницького, залучивши до роботи й правоохоронні органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Anonymous Показати IP 16 Травня 2015 18:00
Все для людей! По новому! за понад 10!!!! років ніхтто не загинув, а засвербіло їм наїхати на людей чомусь саме зараз! Збіг обставин? Не думаю! )))
місцевий Показати IP 16 Травня 2015 20:29
А коли у Луцьку приберуть ринок біля переходу від Там-Таму до Варшавки?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus