USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині в ДТП потрапила дитяча «швидка»— двоє лікарів у реанімації

30 Грудня 2014 18:42
Дорожньо-транспортна пригода трапилася у ніч з 29 на 30 грудня у Ківерцях. Автомобіль «швидкої» «Рено Мастер» їхав по хвору дитину, яку збиралися госпіталізувати в обласну дитячу лікарню.

Про це повідомляє «Вісник+К».

Повертаючи праворуч на перехресті вулиць Володимирської та Бойка, медичне авто з'їхало зі слизької дороги у кювет. При цьому двоє медпрацівників вилетіли з салону через лобове скло. З місця ДТП їх госпіталізували. Медики знаходяться у реанімації. Сьогодні один з них прийшов до тями, другий досі знаходиться без свідомості.

В УДАІ УМВС підтвердили факт ДТП і зазначили, що вона сталася з вини водія, який не впорався з керуванням.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що «швидка» з породіллею потрапила в пастку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
аяяй Показати IP 30 Грудня 2014 19:53
Да. что же это за напасть такая на наших медиков.Уже вторая авария подряд.
Тетяна Показати IP 30 Грудня 2014 20:10
Дай Боже ім здоров'я !!!
Ирина Показати IP 30 Грудня 2014 21:17
Пристегиваться надо- ремень безопасности и никто не отменял , даже в автомобиле "скорой", тогда бы не вылетели. Скорейшего выздоровления желаю и терпения - бюрократы будут бороться, чтобы не выплачивать компенсацию по нетрудоспособности. Будут давить.
Анонім Показати IP 31 Грудня 2014 01:58
"медичне авто з'їхало зі слизької дороги у кювет" та "зазначили, що вона сталася з вини водія, який не впорався з керуванням" не сходиться!!! Першочергова вина комунальних служб, які не утримують дороги в належному стані, а вже другорядна водія.
лучанин Показати IP 31 Грудня 2014 08:36
Ну пісєц!,яка вина водія? Раз викликав хтось швидку,значить і їхати треба швидко,тим більше до дитини,а що пісок ,сіль і бензин не туди куди треба пішов винні ті пі...ри які за дорогу відповідають
КІВЕРЧАНОЧКА Показати IP 2 Січня 2015 00:35
А В НАС ТАК ЗАВЖДИ: ДИТИНА ПОМЕРЛА ВІД УКУСУ СОБАКИ- ВИННА ВИХОВАТЕЛЬКА, ШВИДКА ВИЛЕТІЛА В КЮВЕТ ВИНЕН ВОДІЙ, А МЕР СВЯТИЙ!!!!! ПОСАДОВЦІ ВИННІ НЕ БУВАЮТЬ, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ НЕСУТЬ " НАЙНИЖЧІ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus