USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині в учасника бойових дій відібрали землю

9 Вересня 2014 12:57
Прокуратура Ківерцівського району перевірила додержання вимог земельного законодавства в діяльності Прилуцької сільської ради. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Встановлено, що в під час прийняття сільською радою рішення про виділення земельної ділянки одному з громадян було допущено порушення вимог чинного законодавства.

Зокрема, сільрада надала чоловіку земельну ділянку, частина якої уже належала іншій особі - учаснику бойових дій. Це призвело до того, що останнього було позбавлено можливості реалізовувати своє право щодо розпорядження належною йому на праві власності землею.

Оскільки, громадянин, права якого порушили, є учасником бойових дій в Афганістані, а двоє з членів родини, які перебувають у нього на утриманні - інваліди, прокуратура району подала до суду позовну заяву з метою захисту його інтересів та поновлення порушених прав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дончанин Показати IP 9 Вересня 2014 14:37
коментар було видалено
до вн Показати IP 9 Вересня 2014 15:09
Забаньте цього троля, чи троль сій адмін вн?
Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 15:49
справді, чому не можна забанити цих тролів? набридли їх коментарі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus