USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині ведуть антиукраїнську інформаційну війну

26 Червня 2014 10:32
Пропаганду проти переселенців зі Сходу України ведуть на Волині. Про це йшлося під час засідання оперативного штабу за участю голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 26-го червня.

Голова ОДА Григорій Пустовіт наголошує, що це робиться, аби внести розбрат між українцями.

«На сьогодні іде хвиля дезінформації й створення міфів, що переселенці - це пияки і дебошири. Цей потік спрямований на те, аби зробити розкол між тими хто приїжджає і місцевими. Так хочуть маніпулювати людьми, щоб на сході думали, ми до них погано ставимося й не хочемо тут їх бачити. Усе це не відповідає дійсності», - наголошує губернатор.

Аби підтвердити це фактами, голова ОДА поцікавився у правоохоронців скільки було зроблено порушень закону чи порядку переселенцями.

«Жодних затримань, жодних порушень закону чи правил дорожнього руху не було», - запевнив начальник управління громадської безпеки УМВС України в області полковник міліції Анатолій Шумик.

Щоб міфи розвіяти, губернатор запропонував волинським ЗМІ допомогти з цим: зустрічатися з переселенцями й публікувати про них матеріали, як вони тут живуть, де працюють, які враження від нашого краю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Анонім Показати IP 26 Червня 2014 10:37
Хвали сама себе, моя губонько.
лучани Показати IP 26 Червня 2014 10:41
На сайті ВН також сидять проплачені коментатори-провокатори. Плюсують десятки разів свої оди.
Модер до лучани Показати IP 26 Червня 2014 12:47
Підписуюсь під кожним Вашим словом. Тільки до сайту вони відношення не мають. і навіть не в Луцьку сидять.
Ваня Показати IP 26 Червня 2014 10:44
Якого біса пруть сюди бугаї, хай беруть зброю і захищають свій Донбас, а не ви наших волиняк туди берете на вірну смерть.Це їх земля хай і захищають. Ми самі не маємо де жити, що їсти, нема роботи.А їм на все задарма.Це правда.Віддайте чиновники всіх рангів свої квартири і віли у вас їх 10 штук.Вони хочуть расеї хай туди і їдуть, Чого в селах їх не селите, в маневицький район там всі села пусті,хай працюють на землі, коровку держать, і годують.А вони колись робити ці кацапи ні.Їм пити і спати, а не фіга не робити. В містах і наші будуть жити.Чого ви їм не даєте можливості жити нам .Це вже парадокс і насмешка над нами корінними жителями.
лучани до Ваня Показати IP 26 Червня 2014 10:55
Донбас також наша земля. А їхати воювати - це рівень моральності. Ті хто піднімає питання про бугаїв є якраз кремлівським провокатором, який вносить розбрат в середині країни.
НЕЛУЧАНИН до лучани Показати IP 26 Червня 2014 12:01
а що вносять ті, хто посилає ненавчених, неозброєних хлопців із Західної України на війну, і не зачіпає при цьому цілком здорових чоловіків , які приїхали звідки ? вони що, не повинні захищати свою землю від бандитів ?
НЕЛУЧАНИН до лучани Показати IP 26 Червня 2014 12:08
їхати воювати - це не тільки рівень моральності, а й конституційний обовязок і в першу чергу тих, на чиїй землі безпосередньо ведеться війна. хто підтримав сепаратистів ? чи не вони ж ?.можливо, таким способом влада хоче послати в мясорубку свідомих українців-патріотів, а натомість прислати сюди кого-попало, як це було у 30-х роках ? видно, історія нічому не вчить наших державних мужів.
ЛУЧАНКА. до Ваня Показати IP 26 Червня 2014 14:09
Цілком правильно.В селах роботи завжди вистачае. Хати теж пустують. Хай там і селяться. А то міста їм подавай гпрну роботу. а своїх хто забезпечить. ? То ще й скільки наших хлопців поїхало на Схід. А вони тут бізнес відкривають в Шацьку. Гнати таких треба. Бо потім ніж в спину від них же і отримаемо.
Джулія Показати IP 26 Червня 2014 10:51
Її постійно і підозріло активно проводять на даному сайті.
Анонім до Джулія Показати IP 26 Червня 2014 12:27
А ти чого сидиш і строчиш коменти, а не їдеш на Донбас захищати донбасівців. Твій син чи брат,напевно,не загинув в цій війні.Чому один вмирає, а другий вдома відсиджується,особливо синки всіх можновладців і чиновників, олігархів-це ,що не їх конституційний обовязок. Чи це обовязок рабів,гинути за олігархів.Я нероджувалти сина для війни, яку самі ж оліхархи затіяли,щоб винищити нас.Ці всі риги при владі,що здали нас з портохами Росії,ніхто їх не посадив, не знищив, а за них цю погань гинуть наші квіточки,синочки, як дубочки.Ніхто не запитав,Як жити ж діткам, які лишилися батька,батькам,які до скону будуть жити в муках. Не дай Боже це п ережити нікому. Господи бережин аших діток
Джулія до Анонім Показати IP 26 Червня 2014 16:41
На брудершафт ні з ким не пила, тому попрошу мені не тикати.
Мама Показати IP 26 Червня 2014 10:51
Найстрашніше те, що заручниками цієї ситуації є діти, які не вибирали, де і від кого народитись.
НЕЛУЧАНИН до Мама Показати IP 26 Червня 2014 12:02
так про дітей і жінок ніхто мови не веде.
НЕЛУЧАНИН до Мама Показати IP 26 Червня 2014 12:12
у тих дітей є батьки, які роблять свій вибір і потурають сепаратистам-загарбникам. якщо вони не хочуть захищати землю, то не треба займатись експортом демократії. така стратегія є хибною і це доведено історією. РАБ ПОВИНЕН САМ ВСТАТИ З КОЛІН якщо "бєженців" влаштовує їхня бандовлада - прапор їм в руки і барабан на шию. нехай там живуть
my_gift Показати IP 26 Червня 2014 11:01
Отаке: http://censor.net.ua/resonance/291488/svoboda_slova
прочитай Показати IP 26 Червня 2014 12:42
прочитайте в "Газеті по-українськи" розповідь офіціантки з Острога , в якої син загинув на цій війіні, а вона мусить обслуговувати в ресторані "бугаїв" з Донецька, які дійсно кожен день щось святкують і заставляють з ними говорити по-російськи, бо меню по -українськи не можуть прочитати. І вона мусить, бо ж клієнт завжди правий, інакше позбудеться роботи. На питанння чому не воюють за свій Донецьк кажуть, що воювати повинні професіонали, а вони бізнесмени....Вголос розмірковують, коли ж для них звільнять Донбас....
ми Показати IP 26 Червня 2014 14:37
дорогі кометатори, а згадайте як ще зовсім недавно ви плювались в сторону переселенців зі сходу! Не пам"ятаєте, ні? Як ви без розбору гадили всіх хто просив допомоги. І не важливо вам було, підтримувала та сім"я Україну чи ні, головне що вони зі Сходу, а значить - ригівські підстилкі, комуністи та сепаратисти. А пам"ятаєте статтю де мати з дітками просила підтримки у лучан? І замітьте, не матеріальної підтримки а МОРАЛЬНОЇ. Жінка казала що їй важко та самотньо в незнайомому місті, вона просто просила спілкування, розуміння, компанії для сина. А ви їй що? Та ви вилили на неї відро бруду, За що? За те що вона родом зі Сходу? А потім так вправно кричите про єдину Україну. Волиняни, що з вами? Куди дівся милий та привітний народ? Агресія та ненависть залила вам очі.
Андрій до ми Показати IP 26 Червня 2014 16:41
І чому Ви особисто не надали МОРАЛЬНОЇ підтримки ?Що Ви особисто зробили для переселенців,окрім виданої тиради докорів?Про яке плювання в сторону переселенців Ви ведети мову?Хто Вам дав право на підставі одного чи двох неадекватних людей ганьбити всіх волинян?Судите по собі і знайшли інформаційний привід паплюжити народ волині.
ми до Андрій Показати IP 26 Червня 2014 17:32
Андрій, по-перше, ти знати не знаєш надаю я допомогу чи ні. По-друге - вікрий очі, знайди статті на тому самому ВН про біженців та почитай відгуки, які писали наші співвітчизникі. І не два три неадеквата - а відсотків 70 л"ють бруд на східняків. Наразі не час для міжособної агресії. Потрібно єднатися з НАРОДОМ України, а не воювати за територію. З Кримом було те саме, пам"ятаєш? Ще до референдуму західняки паплюжили їх як могли. Поїзд дружби не чув? На той момент нам потрібно було єднатись та розумітись, а не кричати про москалів, яких на ножі, та показати що Західна Україна привітлива та миролюбива. Крим втік від нас, від українців. Скоро втіче ще й схід. І не в росії діло, а в нас. І в тому ЩО зробили ми з країни за останніх 7 місяців.
Українець Показати IP 27 Червня 2014 01:31
Шановні , дивіться реально на речі. Ілюзії закінчуються.Завжди були патріоти,але завжди були і запроданці-янучари,підстилки-холуї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus