USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині відбулися вступні іспити у духовних школах

27 Липня 2017 21:53
У Волинській православній богословській академії та Волинському православному коледжі провели екзамени для вступу.

Про це повідомляє прес-служба академії.

Вступні іспити розпочалися із спільної молитви у домовому храмі Всіх святих землі Волинської. Богослужіння очолив проректор прот. Ігор Скиба.

Після молитви вступники до Волинського православного коледжу проявили своє знання правопису української мови, яке перевірялося написанням диктанту. Також абітурієнти складали іспит із Церковного співу та пройшли співбесіду із професорсько-викладацькою комісією, яку очолив ректор ВПБА прот. Володимир Вакін. Комісія перевіряла знання вступників з Біблійної історії, Катехізису та Церковного уставу.

Вступники до ВПБА склали творчий конкурс, який передбачав знання на пам'ять молитов, змісту Священної Біблійної історії Старого та Нового Завітів, основ православного віровчення, складу і порядку православного богослужіння та перевірку музичних здібностей вступників.

Бажаючі здобути освітньо-кваліфікаційний рівень магістра богослів’я складали вступне фахове випробування.

На завершення проректор з навчальної роботи прот. Ігор Скиба зачитав список прийнятих вступників, привітав абітурієнтів із зарахуванням та побажав із користю провести Богом ввірений їм час у Волинській духовній школі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свідомий Показати IP 27 Липня 2017 22:25
Як можна іти навчатися до цих брехунів ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus