USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині відкрили нову еко-зупинку

19 Квітня 2018 22:38
Днями з ініціативи лісівників у селі Городині Рожищенського району для зручності місцевих жителів була облаштована добротна дерев’яна зупинка. Нині мешканці Городинь і Романова будуть очікувати прибуття автобуса в комфортних умовах, маючи змогу сховатись і від дощу, і від вітру.

«В межах Городинівської сільської ради зосереджені значні масиви рубок головного користування, які проводять нині працівники. Наголошую, що ці рубки планові і їх проведення – це виробнича необхідність. Ми розуміємо нарікання жителів на те, що лісовози при вивезенні лісової продукції погіршують якість місцевих доріг, тому не знімаємо з себе відповідальності і готові брати участь у їх відновленні, до чого долучалися й раніше, - говорить директор підприємства ДП СЛАП «Рожищеагроліс» Анатолій Литвинчук.

Голова сільської ради Віктор Петрук підтверджує, що за останні чотири роки «Рожищеагроліс» завезло близько сімсот тонн щебеню для відновлення сільських доріг.

Доки сільський голова обговорював з керівництвом підприємства можливості подальшої співпраці, новооблаштовану зупинку, що розмістилась в обіймах двох величавих ялин, жваво оглядали місцеві школярі. Тож Віктор Петрук від імені громади подякував Анатолію Литвинчуку та працівникам підприємства за добру справу і висловив надію на подальше взаєморозуміння.

Як повідомлялося, нещодавно дві нові екологічні автобусні зупинки облаштували на Волині, ще одну встановлять найближчим часом.

Тетяна Боярин
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іра Показати IP 19 Квітня 2018 23:17
Молодці!!
max Показати IP 20 Квітня 2018 01:30
розберуть на дрова, або спалять
Маневичанка Показати IP 20 Квітня 2018 10:17
ну і молодці треба ж людям якось ховатись від потужних вітрів та смерчів які тепер мають де розгулятись ліс же пішов на виготовлення зупинок вони з дерева екологічно чисті хоча мабуть через кілька десятків років людям кисень для дихання не потрібен буде будуть дихати з пластикових пакетів а ще яка користь для автодору гроші на зупинки можна потратити на будівництво своїх халупок аще поділитись з нужденними міністрами нездатними навіть на каву без дружини заробити.
я не розумію Показати IP 20 Квітня 2018 10:26
знищити кучу дерев і назвати це еко?!!!!
лікар Показати IP 20 Квітня 2018 18:26
Боже .який жах .люди що ж це коїться .Можливо зараз за мій коментар хтось буде мене осуджувати але мовчати не можу .Подивіться що коїться .лІсові господарства які є державними підприємствами замість свого основного призначення охорони та розведення лісу перебрали на себе функції автодорів.А я хочу запитати :ЯКЕ ВИ МАЄТЕ ПРАВО ВИКОРИСТОВУВАТИ ДЕРЖАВНІ КОШТИ ДЛЯ НЕЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ? За чиїм розпорядженням проведено дану акцію благодійництва з карманів УКРАЇНЦІВ ?ЯКЕ ВИ МАЛИ ПРАВО НЕСПЛАТИТИ ПРИБУТКИ ДО ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ТА МІСЦЕВОГО А ВИТРАТИ ТИ ЇХ НА ПІАР ?ЯК ОБЛІКОВАНО ДАНУ АКЦІЮ? ДЕ ОРГАНИ ЯКІ У ВІДКРИТОМУ ДОСТУПІ МАЮТЬ ПОРУШЕННЯ У СПЛАТІ ПРИБУТКІВ ПІДПРИЄМСТ ТА ЇХ ЦІЛЬОВОГО ВИКОРИСТАННЯ? ДЕ В РЕШТІ РЕШТ народні обранці .Саме через таку піаркомпанію буджети всіх рівнів недоотримують мільярди грошей які сьогодні так необхідні для лікарень .шкіл.доріг та багато чого іншого більш життєво необхідного.Чому ми всі дивимось на це .а деякі ще й зхвалюють «молодці».Які на*****н молодці .Бандити.вони ось хто. на сьогодні стан лікарень .швидкид допомог якв нагадують летючий катафалк які їдуть щоб врятувати чиєсь життя по ріллі а не дорозі .з пустим чемоданом лікаря Айболита .Ви певно не думаєте про це зараз бо здорові але як тільки хтось захворіє то звинувачуєте лікарів .які нічим окрім йоду та співчуття неможуть зарадити вашій хворобі .бо не моють ліків .апаратури.приладів та інше. Так ніхтож не хоче купити вирізаний апендикс чи ампутовану кінцівку щоб до лірарні нпдійшли кошти. ТОМУ Я ХОЧУ ДОСТУКАТИСЬ ДО ТИХ В КОГО ЩЕ ЗАЛИШИЛОСЬ ХОЧ КРАПЛЯ ГЛУЗДУ ,ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ ЧИНОВНИКІВ ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО ПЕРЕВІРИТИ ТАКІ ПІАР АКЦІЇ З НЕЦІЛЬОВИМИ РОЗТРАТАМИ ,ОДУМАЙТЕСЬ,ВАШИМ ДІТЯМ ЖИТИ В ЦІЙ КРАЇНИ!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus