USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відкрили оновлені дільничні пункти поліції

10 Січня 2017 17:53
Оновлені дільничні пункти поліції відкрили в Угринові, Мар’янівці та територіальної поліцейської дільниці в Берестечку, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Зокрема, в селищі Мар’янівка відкрили дільничний пункт поліції, де в одному будинку дільничний офіцер поліції житиме та працюватиме. За основу волинським поліцейськім послугував досвід американських колег.

До адміністративної дільниці, яку обслуговує 28-річний офіцер поліції Ігор Мельничук відносять 19 населених пунктів. На цій території мешкає понад 11 тисяч жителів. Раніше поліцейському доводилося добиратися до ввірених йому сіл із райцентру Горохів, де він із родиною знімав житло. Тепер офіцер разом із дружиною Марією та сином житиме в селищі Мар’янівка. Йому надали трикімнатне помешкання в будинку в якому розміщені й службові приміщення дільничного пункту поліції.

Цього ж дня розпочали роботу в оновлених приміщеннях дільничний пункт поліції в Угринові та територіальна поліцейська дільниця в Берестечку.

Довідково:

Обласною радою затверджено програму профілактики правопорушень на 2016-2020 рр. в рамках якої торік вже виділено 695 тис. грн. на забезпечення роботи груп реагування патрульної поліції, лінії екстреного виклику поліції «102» та впровадження системи відео нагляду на вулицях Луцька. Відповідні програми профілактики правопорушень ухвалили й інші органи місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus