USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Відремонтують трасу через Камінь-Каширський, Ковель і Колодяжне

9 Березня 2020 09:00
Цього року заплановано здійснити поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Волинської області Т-03-11–Р-14–Седлище–Камінь-Каширський–Ковель–М-19–Колодяжне–Локачі–Н-17.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 квітня, аукціон має розпочатися 12 травня.

Очікувана вартість ремонту автошляху становить 5,365 мільйона гривень.

Йдеться про поточний дрібний ремонт окремими ділянками, який включатиме розроблення ґрунту, планування узбіч, ліквідацію вибоїн, розлив бітуму, ущільнення асфальтобетонного шару, точкування покриття, улаштування горизонтальної дорожньої розмітки, заміну дорожніх знаків.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, у тому числі інженерно-технічних працівників, необхідного обладнання, зокрема трьох дорожніх катків, п’яти автомобілів для перевезення асфальтобетону, асфальтоукладальника й екскаватора, та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

Усі роботи мають завершити до кінця поточного року.

Нагадаємо, що водночас Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на ремонт траси Т-03-08 Любомль–Дубечне–Здомишель–Ратне–Камінь-Каширський–Любешів–Р-14, а також на ремонт автошляху Т-03-02, що веде до українсько-білоруського кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 9 Березня 2020 11:38
То є надія, що з Горохова (Скобелки) до Локач таки буде дорога, а не напрям?
ага до Віктор Показати IP 9 Березня 2020 13:09
Прикинь вартість ремонту 1 км і помнож на відстань мінус відкат та те що вкрадуть! і що залишиться то не вистачить навіть на ямки.
Шиманко Показати IP 9 Березня 2020 11:39
Якщо дорогу буде ремонтувати "ямкова Ідея",то піде не дорога,а трясучка.Бовдури з лопати мають працювати в кар'єрах разом з НАГУЛЯНИМ ☝️

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus