USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відроджуватимуть цукровий бізнес

10 Лютого 2015 17:00
Цукровий бізнес у Володимирі-Волинському планують відроджувати. Про це інформує видання БУГ.

Про це сьогодні, 10 лютого, повідомив на оперативній нараді міський голова Петро Саганюк. Мер зазначив, що на тому тижні зустрічався із інвестором Вадимом Лейві і залишився дуже задоволений знайомством.

“Цьогоріч інвестор, який має свою цукроварню на Хмельниччині, планує провести реорганізацію виробництва, привезти із Горохова обладнання для пакування готової продукції та налагодити і запустити роботу заводу. А вже із наступного року почнеться випуск володимирського цукру”, – розповів Петро Саганюк.

Вадим Лейві побував на виробництві у Горохові та сказав, що із місцевого цукрового заводу уже нічого не буде. А ось володимирська цукроварня в досить пристойному стані.

Для повноцінної роботи цукрового заводу, вважає міський голова, необхідно також відновити бурякосійну зону навколо Володимира-Волинського. “Раніше наш район був найбільшим серед виробників цукру. На Володимирщині сіяли майже 240 тисяч тонн цукрового буряка. Цієї сировини вистачало для роботи заводу на сезон. А це майже 1000 робочих місць”, – каже Петро Данилович.

Отож, тримачі контрольного пакету акцій та міська влада працюватимуть цього року над тим, аби володимирці скоро мали близько 1000 нових робочих місць, а володимирщина відродила традиції вирощувати цукровий буряк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Жаль Показати IP 10 Лютого 2015 18:31
То що вже з Горохівським цукровим все? Всі людські надії на роботу, а селян на цукор лопли як бульбашка. Дуууууууууже шкода, а так вірилось що знайдуться мудрі люди і відновлять хоть щось в районі, а так вже нічого немає.Бідні фермери Горохівського району знову будуть проситись до інших ЦУКРОВАРІВ і чекати тої черги поки здадуть буряк.
38 до Жаль Показати IP 11 Лютого 2015 00:44
Питайте в керівника району! Саганюк, бачите , переживає і щось робить. А ВИ що жуєте? Де Ваша громада? Будете чекати, будете лапу ...
Черговий Показати IP 10 Лютого 2015 18:56
Піар старого - прагнучого вічно керувати : відродити бурякосіяння в районі на 70-80 % нереально ; сезонна робота (2 - 3 місяці ) цукроварні при теперішніх технологіях - це 400-500 робочих мість; згідно виробничих потужностей один Гнідавський цукровий з-д повністю здатний забезпечити область цукром ; новоспечений власник , як і більшість скоробагатьків прикидає - на скільки мінілимонів він влетів , скільки треба для відновлення зони й виробництва - і все це поки , що марення "спраглого в пустелі".
Анатоль_ Показати IP 10 Лютого 2015 19:02
Ми з Наталею Семенівною радіємо, бо дуже полюбляємо пити чай з нашим волинським цукром. Бо волинський цукор-найсмачніший!
Му - Му Показати IP 10 Лютого 2015 19:17
Петя ти шо робиш ?? Мені Ковальчуку - дружбану ,відомому бізднесмену, конкурента підсоваєш . Зараз цьоці Каті шепну і ще в деякі структури....будеш знати...
бандеровець Показати IP 10 Лютого 2015 21:35
Наскількі я знаю,ця структура має плани або вже забрали частину Зорі Плютинського,і планують сіяти цукровий буряк .Вот і пішуковують для себе заводик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus