USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині - всеукраїнський фотопроект «Діти героїв»

31 Березня 2015 08:48
Родини бійців АТО можуть замовити професійну фотосесію своїх діток.

Волинь долучилася до Всеукраїнського фото проекту «Діти героїв». Професійні дитячі фотографи України об’єдналися у благодійному фотопроекті щоб подарувати трішки позитивних емоцій родинам, в яких батько є учасником АТО або, на жаль, загинув, захищаючи Україну, йдеться на офіційній сторінці фотопректу.

Учасниками проекту можуть стати і волиняни. Відтак, до участі запрошують дітей до 21 року, в яких батько був або є учасником АТО. Участь буде безкоштовною.

Запрошуємо лучан та жителів Волинської області прийняти участь у благодійному фотопроекті «Діти героїв». Учасниками прое...

Posted by Об'єднання "Самопоміч" - Луцьк on 28 березня 2015 р.
На Волині проект курує Громадське об’єднання «Самопоміч». Керівник ініціативної групи ГО «Самопоміч» Юлія Вусенко у коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини розповіла, що наразі організатори кличуть долучатися до проекту фотографів, візажистів, перукарів, які зможуть надавати свої послуги на благодійних засадах. Щодо фотографів, то особливо цінуватимуться професіонали-портретисти.

Зі слів Юлії Вусенко, виконані фотографії родини зможуть переслати своїм захисникам на фронт. Але найголовніше – психологічна розрядка для діток, які довгий час чекають своїх тат із фронту.

Тим паче, каже Юлія Вусенко, не всі можуть собі дозволити професійну фотосесію. Особливо у районах. Інформацію про проект розмістять в центрах допомоги бійцям АТО у Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському, планують виготовити друковану інформацію й рекламу в ЗМІ.

Організатори кажуть, що якщо буде багато бажаючих, то можна буде організувати такі фотосесії в райцентрах. До слова, якщо родичі не дадуть дозволу на публікації фото, то їх не оприлюднять, а віддадуть для приватного користування.

Детальнішу інформацію про участь у фотопроекті на Волині можна отримати у ще одного куратора - Міленко Сандри за телефоном 066 58 12 132. З її слів, наразі є вже чотири родини, які бажають долучитися до проекту і отримати гарну фотосесію. Також виявив бажання взяти участь і один фотограф з Нововолинська, але організатори чекають ще талановитих і креативних майстрів фотографії.

Поки що всеукраїнська акція діє безстроково. Однак, розповідає керівник ініціативної групи ГО «Самопоміч» Юлія Вусенко, у червні запланована масштабна виставка робіт українських фотографів у «Мистецькому арсеналі» в Києві.

Відеосюжет про проект «Діти героїв» відзняли журналісти з Еспресо-тв.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
розуміюча Показати IP 2 Квітня 2015 09:53
Добру справу робите. Дякую Вам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus