USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Слідчі з Волині здали кров для поранених бійців АТО

2 Лютого 2015 12:59
Слідчі з Волині поділилися кров'ю із пораненими бійцями АТО.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Так, близько двадцяти працівників слідчого управління УМВС України у Волинській області долучилися до акції, аби допомогти бійцям, які отримали поранення у зоні бойових дій.

Перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Петрушин зауважив:

«Такі заходи безпосередньо серед працівників слідчого підрозділу організовуються не вперше. Ця акція проходила під гаслом «Врятуй життя солдату», тому ми без вагань долучилися. Загалом працівники слідства здали більше п’яти літрів крові. До слова, кілька працівників слідчого підрозділу мають посвідчення донора крові».

Міліціонери впевнені, що до проведення таких заходів повинні долучитися всі небайдужі, і сподіваються, що їх допомога таки стане у пригоді бійцям, які захищають Україну від агресора.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus