USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині для вихованців колонії пролунав перший дзвоник

1 Вересня 2014 23:45
У Ковельській виховній колонії на урочистій лінійці, присвяченій Дню знань, пролунав перший дзвоник. Вихованці сіли за парту.

Розпочав свято директор загальноосвітньої школи №14 Володимир Кавюк. Освітянин побажав вихованцям колонії успіхів у новому навчальному році. Далі з промовою виступили начальник виховної колонії, майор внутрішньої служби Іван Абрамчук, заступник начальника колонії з соціально-виховної та психологічної роботи Юрій Філаретов, класний керівник 11-А класу Наталія Бец.

Завуч школи Володимир Демчук зачитав наказ про зарахування учнів у 6-11-ий класи.

Також підліткам повідомили, що незабаром вони вивчатимуть новий предмет – захисник Вітчизни. Під час лінійки кілька разів лунав Гімн України, а на вигуки працівників і викладачів колонії: «Слава Україні!» вихованці дружнім хором відповідали: «Героям Слава!».

Окрім того, пам'ять полеглих на сході Героїв вшанували хвилиною мовчання. По завершенню лінійки юнаки вирушили на свій перший, після канікул, урок, який мав назву «Україна – єдина країна».

Наостанок вдалося поспілкуватися з кількома вихованцями закладу. Так, уродженець Чернівецької області Микола Рубанов, через кілька тижнів вже буде вдома. Про школу у колонії він каже таке: «Тут я навчався півтори роки. Закінчив дев’ятий та десятий класи.

У колонії я здобув дві спеціальності слюсаря. З предметів любив алгебру та геометрію, а от іноземна мова давалася важче. Після звільнення планую закінчити ще одинадцятий клас».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Mik (галицька миша) Показати IP 2 Вересня 2014 05:36
Може, треба вчитися деяким речам у Сталiна? Вiн знав, як пiд час вiйни можна використовувати ув"язнених. (Певно, дорослих, а не пiдлiткiв.)
Анонім до Mik (галицька миша) Показати IP 2 Вересня 2014 11:47
мы все учились понемногу. чему-нибудь. и как-нибудь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus