USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині затримали авто з обладнанням для обробки бурштину

27 Листопада 2015 14:04
Прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Ягодин-авто» вчора, 26 листопада, запобігли незаконному переміщенню через державний кордон України товарів з приховуванням від прикордонно-митного контролю.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Для оформлення на в’їзд в Україну прибув вантажний транспортний засіб «Фольксваген» з вантажем «обладнання для обробки бурштину» для одного з рівненських підприємств із задекларованою сумою оцінки майже 10 тисяч доларів США.

За наявною інформацією оперативних підрозділів прикордонники ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу та вивчення документів на обладнання.

Під час огляду знайшли 107 одиниць шести найменувань складових, відомості про які не було вказано в товаросупровідних документах.

Незадекларований товар на загальну суму близько 50 тисяч гривень вилучили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 14:37
Всяке виробниче обладнання, яке ввозиться в Україну треба зареєструвати і віддати власнику без будь яких нарахувань. Досить знущатися над нашими товаровиробниками !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus