USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі прикордонники затримали двох осіб, яких розшукували за вбивство та крадіжку

5 Жовтня 2016 11:19
Співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на кордоні в межах Волинської та Рівненської областей виявили та затримали двох наших співвітчизників, які перебували у розшуку, - повідомляють у Держприкордонслубі України.

Так, вчора, 4 жовтня у міжнародному пункті пропуску «Городище», що на українсько-білоруському кордоні, прикордонники виявили громадянина України, якого підозрюють у скоєнні злочинів по двох статтях Кримінального кодексу.

З’ясування обставин його кримінального минулого відбулось під час прийому громадянина від білоруських колег. Напередодні він самостійно підійшов до білоруського пункту пропуску та заявив, що хоче потрапити на територію України, але документи загубив під час повернення із Російської Федерації. Прикордонники Білорусі встановленим порядком передали громадянина на Україну.

Прикордонники Луцького загону встановили, що 60-річний наш співвітчизник, розшукується декількома правоохоронними органами України по підозрам у скоєнні злочинів за частиною 1 статті 263 КК України «Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв» та статті 115 КК України за умисне вбивство.

Ще одного громадянина України, якого розшукує Національна поліція України та Інтерпол, прикордонники Луцького загону виявили сьогодні вночі під час перетину ним українсько-польського кордону в міжнародному пункті пропуску «Ягодин».

Для оформлення на в’їзд в Україну прибув рейсовий автобус сполученням «Варшава - Одеса». Під час паспортного контролю серед пасажирів було виявлено 22-річного мешканця міста Херсон, який підозрюється у

скоєнні злочину за частиною 2 статті 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Наразі зазначених осіб передано співробітникам Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus