USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині затримали контрабандиста, який хотів підкупити прикордонників

29 Травня 2019 08:59
На автостанції у Володимирі-Волинському затримали жителя прикордоння під час дачі хабара.

Про це повідомляють у прес-службі Держприкордонслужби України.

Затримання чоловіка відбулося під час надавання військовослужбовцю відділення інспекторів «Коритниця» Львівського загону неправомірну вигоду у розмірі 6 тисяч гривень.

Чоловік хотів незаконно перемісти тютюнові вироби через державний кордон України до Польщі на ділянці відділу «Коритниця».

Факт надання неправомірних коштів задокументовано. Неправомірну вигоду встановленим порядком вилучено слідчим. Тривають невідкладні слідчі дії.

Крім того, на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду розпочато обшук за місцем проживання затриманого та його пособників у Володимирі-Волинському, Ковелі та селі Радехів Любомльського району Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
исс Показати IP 29 Травня 2019 11:59
дивний якийсь тип. Хабарі давно вже не в моді))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus