USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зберуться найкращі спортсмени зі стрибків у висоту

16 Липня 2015 12:02
У Володимир-Волинський приїдуть найкращі стрибуни у висоту. Про це йдеться на сайті міської ради міста.

Неабияке зацікавлення торік викликав Всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту «Володимирські висоти - 2015», тому вирішено провести його і цьогоріч. Уже погодилися взяти участь у змаганнях 12 спортсменів з різних областей України – призери чемпіонатів Європи, майстри спорту.

Володимир-волинці, звичайно, вболіватимуть за місцевого Вадима Кравчука, який нещодавно виконав норматив майстра спорту України, стрибнувши у висоту 215 см. Талановитий стрибун прибуде до рідного міста після участі у чемпіонаті Європи серед молоді, який проходить у Швеції. Показуватимуть свою майстерність стрибуни 26 липня з 13:00 на площі Героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus