USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині збудують школу за 91 мільйон

3 Липня 2018 15:17
Будівництво нової школи на 600 місць у селищі Головне Любомльського району Волинської області оцінюють у 91,2453 мільйона гривень.

Про намір розпочати спорудження школи управління капітального будівництва Волинської облдержадміністрації повідомило 3 липня через систему електронних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 липня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 20 липня.

Роботи, крім спорудження приміщення майбутньої школи, включатимуть будівництво шкільного стадіону, облаштування майданчиків для гри в баскетбол і волейбол, а також озеленення, освітлення та огородження навколишньої території.

За умови наявності повного фінансування школу в Головному заплановано збудувати до 31 грудня 2020 року. Гарантійний термін експлуатації споруди становитиме 10 років із моменту здачі об’єкта.

Відзначимо, що капсулу під будівництво майбутньої школи в селищі урочисто заклали ще у вересні 2012 року. Тоді оцінювали, що спорудження будівлі обійдеться у 41 мільйон гривень.

Громада селища та навколишніх сіл нагально потребує нового навчального закладу, адже приміщення збудованої понад 50 років тому Головненської ЗОШ І–ІІІ ступенів просто не розраховане на наявну кількість дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Головенець Показати IP 3 Липня 2018 22:18
Це вони перед виборами тільки починають строїти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus