USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині збирають листи для підтримки солдатів

25 Липня 2014 18:05
Малюки з дитячого будинку у Луцьку першими передали українським солдатам свої малюнки, аби підтримати їх.

ВОГО «Фундація розвитку громад» розпочинає нову акцію «Лист солдату» у Луцьку та Луцькому районі. В рамках акції громадська організація збирає листи із словами підтримки та подяки від дорослих та малюнки від дітей, аби потім надіслати їх українським солдатам.

«Мета акції «Лист солдату» – підняття бойового й патріотичного духу наших українських військових, моральна підтримка. Листи, що назбираємо, ми будемо відправляти не тільки на Схід країни, де зараз тривають активні бойові дії, але й тим, хто зараз на інших кордонах та не в зоні бойових дій, бо є вірогідність того, що не всі військові та прикордонники знають, що їх служба потрібна Україні та українцям» – розповідає виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Першими вже надали свої малюнки українським солдатам діти із Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини. Волонтери ВОГО «Фундація розвитку громад» завітали туди 25 липня із маленьким подаруночком. Малюки, котрим по 1,3 – 4 роки, малювали свої картини пальцями дуже старанно і охайно. Ці, та ще десятки інших дитячих малюнків та листів від дорослих будуть передані ВОГО «Фундація розвитку громад» українським військовим, які зараз перебувають на Сході разом із медикаментами, речами та продуктами, які були зібрані на акціях «Допомога батальйону «Донбас».

Ірина, волонтер ВОГО «Фундація розвитку громад», яка спілкувалася із дітками, розповідає: «Ці діти дуже товариські та доброзичливі. Вже с перших секунд нашої зустрічі вони прагнули спілкуватись, обіймали нас та самі лізли на руки. Для них, як і для всіх дітей країни, головне – жити в мирі, відчувати себе у небезпеці. Я думаю, кожен український солдат розуміє це і відчуває. Наша задача – нагадати ім про це».

Долучитися до акції «Лист солдату» може кожен, хто хоче підтримати нашу армію як через малюнок, так і вербально. Свої листи, малюнки та ідеї можна приносити нам за адресою: м. Луцьк, вул Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх), або телефонувати нам: (067) 332-88-02, (067)332-30-40.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Липня 2014 19:47
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus