USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині змагалися драйвісти

2 Серпня 2016 12:11
З нагоди дня народження Володимира-Волинського, 30-го липня, міський клуб “DRIVE2” організував автослалом. Любителі драйву змагалися за звання кращого, - інформує БУГ.

В парку Слов’янській на закритому майданчику понад 10 драйвістів з різних міст Волині змагались у вправності їзди за заданим маршрутом. Драйвісти ще із 16-ої години збирались на зазначеному місці і відпрацьовували задану фігуру, проїздили комбінації.

Ведучим автослалому у Володимирі-Волинському був віце-чемпіон із автослалому 2015-го року і технічний комісар Федерації автослалому України Марк’ян Клименко.

Спортсменів поділили на дві основні категорії за критерієм, який привід в автомобіля: передній чи задній.

У підсумку кваліфікаційних заїздів та “бойовий” серед водіїв, авто яких має передній привід: 3-тє місце – Володимир Романовський, 2-ге місце зайняв Олександр Білоус та перше здобув Віталій Гінда (до речі, під час бойових заїздів вивихнув руку, але це не завадило перемогти).

У категорії задньопривідрих автомобілів місце розподілились наступним чином: нагороду за 3-тє місце отримав Костянтин Тимощук, 2-ге місце здобув Василь Власюк та 1-ше місце виборов Іван Новосад.

На слаломі не обійшлось і без дрифта, “паління” резини – саме ці моменти викликали мабуть найбільше захоплення серед глядачів. На завершення автослалому Марк’ян Клименко замість фішок попросив стати учасників слалому та показав як потрібно проїжджати трасу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
--------- Показати IP 2 Серпня 2016 12:52
Яка країна такі і "драйвісти"
Лучанин до --------- Показати IP 2 Серпня 2016 13:24
А ти зробиш краще? Чи тільки писати тут коменти вмієш та пірамідки в судні викладати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus