USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На «Ягодині» експорт товарів оформлятимуть цілодобово

22 Травня 2014 08:15
Ягодинська митниця Міндоходів повністю готова до забезпечення спрощеного режиму експорту товарів у рамках Угоди про Асоціацію України з Європейським Союзом. Про це на зустрічі з представниками волинського бізнесу та засобів масової інформації повідомив виконувач обов’язків начальника Ягодинської митниці Міндоходів Олег Гоя.

«У нас є належні прикордонна і митна інфраструктура, що активно розвивається. При збільшенні кількості охочих експортувати товари у рамкахУгоди про асоціацію України з ЄС, ми налагодимо цілодобову роботу із видачі сертифікатів», - наголосив керівник Ягодинської митниці.
Зі слів Олега Гої, технічне та кадрове забезпечення Ягодинської митниці дозволяє якісно і своєчасно надати послуги із видачі сертифікатів форми EUR.1, які підтверджуватимуть українське походження товарів, максимальній кількості суб’єктів ЗЕД.

Тим часом, митники уже фіксують зростання експортних операцій в зоні діяльності Ягодинської митниці, яке пов’язують саме з бажанням бізнесу скористатися торговельними преференціями для українських експортерів, наданих Євросоюзом.

Зокрема, проти аналогічного періоду минулого року на Волині на 5 відсотків зріс експорт до Польщі. На черзі – зростання експортних операцій з Німеччиною та Австрією, - прогнозують у Ягодинській митниці.

Окрім тематичних брошур та спеціальних інформаційних матеріалів у ЗМІ та на усіх митних постах, що підготовлені фахівцями Ягодинської митниці, для інформування представників бізнесу – суб’єктів ЗЕД, уже працює веб-сайт європейської Служба підтримки експорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus