USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На «Ягодині» в упаковках «M&Ms» та «Skittles» знайшли таблетки

16 Листопада 2017 11:40
Переміщенню із Польщі таблеток психотропної дії запобігли співробітники Держприкордонслужби, СБУ та ДФС в пункті пропуску «Ягодин-авто» сьогодні вночі. Про це повідомляє Держприкодонслужба України.

Інформацію про можливе переміщення наркотичних чи психотропних речовин через кордон прикордонники оперативних підрозділів Північного регіонального управління дізналися завчасно. В ході реалізації інформації прикордонниками Луцького загону спільно з представниками СБУ було перевірено рейсовий автобус «Мерседес», який прибув із Варшави у вищевказаний пункт пропуску.

У результаті огляду, в сумці громадянина України 1986 року народження - пасажира цього автобуса, було виявлено понад 300 грамів психотропних пігулок. Останній вдався до хитрощів, адже запакував таблетки, які заборонені до переміщення через кордон, в упаковки з-під цукерок «M&Ms» та «Skittles». Для цього чоловік висипав цукерки та наповнив упаковки таблетками. В одній із упаковок знаходилось 179 грамів таблеток, в іншій - 130 грамів загальною кількість 250 штук.

По даному факту до СВ УСБ України у Волинській області направлено повідомлення про виявлене кримінальне правопорушення. Розпочато кримінальне провадження за ст. 305 КК України Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus