USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На День Перемоги параду не буде

4 Травня 2011 09:59
На День Перемоги параду військ і огляду техніки не буде.
Про це повідомив співробітник департаменту Міноборони зі зв'язків зі ЗМІ Дмитро Гуцуляк, пише ТСН із посиланням на «Сегодня».
За його словами, планується, що в містах-героях – Києві, Одесі, Севастополь, Керчі, а також у Львові, Вінниці, Дніпропетровську та Чернігові буде урочиста хода зведених батальйонів військ гарнізону і військових оркестрів.
Також у всіх цих містах пролунають святкові феєрверки.
У той же час великий парад готують на 20-річчя Незалежності.
Стало відомо, що парад на День Незалежності проведуть за 56 мільйонів гривень, а не за 320, які просив на урочистості Михайло Єжель.
Як відомо, міністр оборони Михайло Єжель просив на проведення параду до Дня Незалежності 320 мільйонів гривень – рекордну суму за всю історію незалежної України.
Нагадаємо, що в 2008 і 2009 роках військові паради на День Незалежності обійшлися приблизно в 70 мільйонів гривень. І навіть тоді експерти скептично оцінювали ці суми, сумніваючись, що усі гроші були витрачені за призначенням.
У 2010 році парад не проводився.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus