USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На дорогах Волині посилено чергують патрулі ДАІ. ФОТО

16 Листопада 2013 11:19
У рамках здійснення комплексних заходів із метою зменшення дорожньо-транспортних пригод правоохоронці Волині разом із представниками засобів масової інформації організували операцію під кодовою назвою «Швидкість», - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.

Організатором заходу виступило управління ДАІ УМВС України у Волинській області. Держінспектори працювали зі спецтехнікою – автомобілем із новітнім обладнанням, який був придбаний за кошти Євросоюзу в рамках реалізації проекту «Разом безпечніше».
«Часто причиною скоєння дорожньо-транспортних пригод є перевищення швидкісних режимів. Швидкість часто відіграє роль основного фактора аварії та впливає на тяжкість наслідків, навіть не будучи основним чинником», - зазначив командир взводу з обслуговування стаціонарного поста №1 ДПС ДАІ Віктор Ворон.
Тому водій мусить пам’ятати: чим швидше він їде, тим менше часу у нього, щоби зреагувати на нестандартну дорожню ситуацію, яка може виникнути під час руху.

Під час спецоперації правоохоронці виявляли правопорушників на дорозі з обмеженням швидкості. Саме там найбільше можна побачити «шалених» водіїв. Працівники Державтоінспекції зупиняли їх та пояснювали, що вони порушили, а відтак на «лихачів» склали адміністративні протоколи.
При цьому держінспектори наголошували, наскільки небезпечною може бути така їзда не лише для самого водія, а й для інших учасників дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
правдивий Показати IP 16 Листопада 2013 11:26
Я щось не бачу, а проблисковий маячок у них увімкнутий? якщо ні - то це фото можна віднести до керівництва.
I до правдивий Показати IP 16 Листопада 2013 12:03
Ну ти й дибіл!
Лучанин до правдивий Показати IP 16 Листопада 2013 14:56
Маячок не ввімкнутий, як завди. Керівництво їм і дозволило цього не робити - економлять електроенергію!
мандрівник Показати IP 16 Листопада 2013 16:00
Стояли посеред поля? Навіщо було задіювати спецавтомобіль для оформлення ДТП для чергового полювання з трукамом?
МюО Показати IP 16 Листопада 2013 16:08
А що вже знову почалося колядування? Бідненькі гаїшники- собацюрники.
007 Показати IP 17 Листопада 2013 23:23
Батько з сином на полюванні .... !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus