USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На дорогах з’явилися псевдоекологи

30 Червня 2011 11:47
На дорогах з’явилися «екологічні патрулі», які спиняють водіїв нібито для того, аби виміряти рівень викидів у повітря транспортного засобу.
У Держекоінспекції запевняють, що ці особи лише видають себе за екологів.
Як розповіли у прес-службі Державної екологічно інспекції в області, за перевищення нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах до відповідальності можуть притягувати лише органи внутрішніх справ.
Це передбачає стаття 222 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
У Держекоінспекції радять водіям у разі виявлення посту «екологічного патруля» невідкладно повідомляти про нього до органів внутрішніх справ.
Особливо, наголошують, це стосується відпочивальників, які їдуть у Шацьк, на озеро Світязь, Гряду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горохівець Показати IP 30 Червня 2011 12:36
Думаю, ці "екологи" породжені самими ж ДАІшниками, які і є їм ДАХОМ. ДАІ не бачить, що робиться на догозі? Я зміг би простояти з жезлом на пожвавленій трасі довше 15 хвилин?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus