USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На дитячій залізниці відкрився літній сезон. ВІДЕО

13 Травня 2011 10:14
Луцька дитяча залізниця, де навчається 169 дітей різного віку, розпочала літній період перевезень.
Ця позашкільна установа діє з 1953 року. Подібних закладів в Україні залишилося лише вісім. Три з них – на території, якою опікується Львівська залізниця. Про це розповідає Волинська ОДТРК.
Ця подія щороку відбувається після завершення першого періоду навчання юних залізничників і є переходом до практичних завдань.
До події готуються завжди ретельно. У формі шикуються учні різних років навчання. Традиційні вітальні слова, нагороди кращим за сумлінну працю. Адже тут щороку відбуваються конкурси кращих знавців справи залізничників.
А далі начальник Луцької дитячої залізниці Любов Іванова оголошує про відкриття руху потяга «Юність» у літньому сезоні 2011 року. Перші рейси – безплатні.
Цього року керівництво залізничної станції «Луцьк» виділило кошти, щоб причепурити будівлю дитячих залізничних станцій «Росинка» і «Водограй».
Але причиною особливих хвилювань був стан залізничного полотна, яким курсує потяг. Річка Сапалаївка через захаращеність вийшла із берегів. Вода довго стояла на колії і могла розмити залізничне полотно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus