USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На околиці Луцька будуватимуть церкву УПЦ КП

8 Серпня 2011 15:33
У Луцьку на вулиці Боженка, між ринком і Луцьким підшипниковим заводом будуватимуть нову православну церкву.

7 серпня архієпископ Луцький і Волинський Михаїл освятив хрест і місце під будівництво цієї церкви - повідомили у прес-службі УПЦ КП.

Новий храм носитиме ім"я Апостола Андрія Первозваного.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Exaboto Показати IP 8 Серпня 2011 19:36
нєчість
Інна до Exaboto Показати IP 9 Серпня 2011 14:19
от сам себе проаналізуй чи ти не "нєчість" !!!
Exaboto до Інна Показати IP 9 Серпня 2011 15:33
для хрестанутих на всю голову точно нєчість :))
Волинська Січ Показати IP 8 Серпня 2011 20:46
ексабото - ти є справжня нечисть, нечисть від диявола
Клим Савур Показати IP 8 Серпня 2011 21:51
Та він просто комуняцький виродок - ці не мали нічого святого і цей тут "вєлікім" атеїстом себе корчить
Мішка Показати IP 8 Серпня 2011 22:04
Кльово вони під себе територію пригрібають, що, одні, що другі! "Мало" в нас церков, ще там немає!!! Я здається бачив там церкву недалеко від школи, це в метрах 300, максимум в 500 від того місця! Задрали, дайте людям самим вирішувати треба їм це чи ні! Кому треба ходити до церкви, вони сходять і не поліняться пройтися чи проїхатися! Нах не треба на кожному перехресті їх ставити! Є приклад по пр. Волі, навпроти 4 школи, своєю церквою загородили такий краєвид! А зар на що дивитися на хрести?! Це реальне загарбання території та зомбування, іншого не може бути!!!
Vigilante Показати IP 9 Серпня 2011 00:20
Задрали! Скільки вже можна церкви будувати? Я розумію, що бізнес потрібно розширювати і приходи видавати, але ж майте совість, шановні попИ. Цо за бардзо, то не здраво. Опіума для народу вже стало реально забагато, імхо.
Дід Кирило Показати IP 9 Серпня 2011 01:52
Атеїзм є також релігією. До того ж, паршивою, як казав мій дід. Бо на ньому нічого доброго не росте, окрім брехні, злодійства, перелюбства та різного роду злодіянь. Якщо Бога немає - роби, що тобі хочеться, бо нема перед кимось відповідати за свою вчинки. Кожному з нас слід зрозуміти, що без духовного відродження не може бути ні національного, ні політичного, ані економічного відродження. Опіуму (комуністично-атеїстичного) ми надихалися ой як багато, що ще й досі, за 20 років так званої незалежності не можемо позбутися.
Exaboto до Дід Кирило Показати IP 9 Серпня 2011 08:43
Ви яскравий приклад духовної овечки. Свідомій людині не потрібно боятися боженьку щоб не робити злочинів. А от ви, за вашими ж словами, як би не бог, то швиденько почали б обманьвати, красти та робити інші злочини. Атеїзм це не релігія, це світогляд.
Дід Щукар Показати IP 9 Серпня 2011 08:30
Екабото -покидьок за такі слова. Чукча зі шпаківнею замість голови.
Exaboto до Дід Щукар Показати IP 9 Серпня 2011 15:33
оо, я бачу ви расист. Але чого дивного, це ж так по християнськи :)))
молоко Показати IP 9 Серпня 2011 10:18
яка гарна новина!тепер люди з ГПЗ матимуть можливість помолитись не їдучи в центр чи в Рованці. а що стосується решти коментарів...то не думала,що є люди з таким низьким інтелектом та свідомістю, настільки зубожілі......ну, зрештою кожен обираю собі свій шлях
Інна Показати IP 9 Серпня 2011 14:20
і чого люди так зневірились у Богові? нема в них нічого святого....шкода таких людей...=(
Exaboto до Інна Показати IP 9 Серпня 2011 14:59
дітей в Африці вам не шкода?
M Показати IP 9 Серпня 2011 17:12
Богу вірити і молитись можна і поза церквою. Мені цікаво, чи комусь із священників Господь дав вказівку збудувати ще одну церкву саме на тому місці? Чи це керівництво КП самовільно вчиняє? Якщо хтось знає факти, нехай їх нам наведе.
Дід Кирило Показати IP 9 Серпня 2011 19:25
До Exaboto: Радий за вас, що ви є свідомою людиною. Але ваша свідомість ґрунтується на засадах християнської моралі - не вкради, не чини перелюбу, не вбий. А дітей в Африці так само жалію і підтримую християнських місіонерів. Вони несуть Боже Слово тим людям, також будують дитячі будинки та сиротинці там. Серед них є медичні працівники. Серед тих багатьох християнських організацій немає жодної атеїстичної. Поміж іншим, давно минули совєтські часи, коли слово Бог писалося з малої літери; в сучасній українській мові слово Бог пишеться з великої літери. Чи ви знаєте, що Бог не існує, чи ви вірите в те?
Exaboto до Дід Кирило Показати IP 10 Серпня 2011 00:34
ні, аж не як не не засадах християнства. Бачите, я не братовбивця, не зрадник, своїх дітей трахати не буду, як і не віддам їх на розправу дикому натовпі лише за те, що йому (натовпу) не сподобався мій гість. І я не буду готовий як вівцю зарізати свого сина щоб довести богові свою відданість. А заповіді, оооо.... Перших 4 це взагалі маразм. "Не вбий" лише на шостому місці. Але не варто бути сильно прискіпливим до людей які нещодавно з дерев позлазили. :))) Африканським дітям нафіг не потрібне ваше слово боже. Їм їсти потрібно. І презервативи батькам їхнім потрібні. Але ж християнська мораль проти контрацептивів (папа римський). "Серед тих багатьох християнських організацій немає жодної атеїстичної." - ноу коментс. З великої букви пишеться тоді, коли є хоть крапля поваги. "Чи ви знаєте, що Бог не існує, чи ви вірите в те?" - я заперечую існування будь-яких богів до того моменту, поки не буде доведено протилежного (а відтак це назавжди :)))).
Сергій Скрипчук Показати IP 10 Серпня 2011 01:11
Exaboto, повністю підтримую.
Дід Кирило Показати IP 10 Серпня 2011 02:17
Ой, який ви нещасний. А якщо всупереч вашим запереченням Бог все-таки існує? В моєму довгому житті приходилося бачити таких, як ви, що насміхалися з Бога, але коли смерть заглядала в очі, то кричали: "Порятуй, Боже..." "Серед тих багатьох християнських організацій немає жодної атеїстичної." - то є назеперечний факт
Exaboto до Дід Кирило Показати IP 11 Серпня 2011 11:30
Що може залякананий раб знати про щастя? Чудову відповідь на ваше питання "А якщо всупереч вашим запереченням Бог все-таки існує?" дав Річард Докінз http://www.youtube.com/watch?v=K2vFkBbQB5Y "коли смерть заглядала в очі" - людина в стані афекту може багато чого наговорити. ""Серед тих багатьох християнських організацій немає жодної атеїстичної." - то є назеперечний факт" - серед християнських організацій бути не може атеїстичних. Це ж християнські організації. Серед християнських організацій не може бути мусульманських також. Це не логічно. Але я вас розумію. Християнське мишлення логічним не буває.
M Показати IP 10 Серпня 2011 09:23
Exaboto, послухай Андрія Шаповалова. Кілька останніх тем: http://g12life.my1.ru/
Exaboto до M Показати IP 10 Серпня 2011 09:33
оо, дякую. Але в мене є такий прекрасний штундачєнел "CNL". Маю можливість насолождуватися проповідями щодня. Але як би чогось не торкається мене сцілення. Но я стараюсь :))))
misha ua до Exaboto Показати IP 10 Серпня 2011 19:51
дятел!!)
Anti-Mafia Показати IP 10 Серпня 2011 19:00
Черговий бізнес-проект варвара і бізнесмена Михаїла. Після знищення кладовища біля собору http://volyntimes.com.ua/news/260 такі люди не мають права, жодним чином говорити про духовність...
Дід Кирило Показати IP 12 Серпня 2011 08:04
Exaboto - Дякую, я згідний, що атеїстам серед християн нема що робити, хіба що руйнувати їхні церкви і знищувати тих, хто вірить в Бога. Це безкарно робили комуністи-атеїсти в СРСР. Серед тих, хто допомагає бідним в Африці або десь інакше, немає атеїстів. І це дуже логічно, бо атеїзм здатний лише робити зло та руйнувати те, що вже хтось збудував. Логіка атеїстів така ж сама, як в того крота, що на весь світ проголосив, що ані сонця, ані світла не існує, бо в своїй норі він їх не побачив. Але і сонце, і світло, існують, і жодний найзапекліший безбожник, який ще не зовсім з'їхав зі здорового глузду цього аж ніяк не заперечить. Біблія говорить, що Бог - то світло, а атеїстам світло не потрібно та навіть шкідливе, бо всі побачать їхні злі справи і наміри. Ще одне: якщо Бога немає, то чому в атеїста наступає "стан афекту," - він починає боятися смерті? Більше 40 років тому назад я запитав мого так званого виховника-атеїста: "А що, якщо Бог все-таки існує?" Тоді відповіді я не одержав, але через 25 років він перестав бути атеїстом - став віруючим. І це для мене є найкращою відповіддю. Хтось сказав: "Без віри в Бога прожити можна, а вмирати - страшно." І ще одне: ви не вбиваєте, не зраджуєте... але то не є принципи атеїзму, то є вкрадені вами загальнолюдські цінності, що засновані на християнській моралі. Для послідовників ленінізму та войовничого атеїзму людське життя не має жодної вартості - мільйони невинних людей було принесено в жертву ненаситному кривавому марксистському молохові. Не бачити цього або ж відкидати ці факти можуть тільки ті, що аж до дна своїх черепних порожнин забамбулені комуністичним дурманом.
Exaboto до Дід Кирило Показати IP 12 Серпня 2011 12:17
Прикро бачити ваше невігластво. Але це наслідок вірусу християнства, який так глибоко сидить в ваших головах. А тепер по порядку. Так, моя б воля - знищив би всі церкви. Але знищувати тих, хто має іншу думку це ваша, християнська справа. Так, комуняки винищили мільйони, але християнство сотні мільйонів. Інквізиція, релігійні війни, кроваве насаджування християнства в різних країнах, в тому числі і на Русі, катування та страта відьм та єретиків.... Це ви знищували культури народів, їхніх богів, вбивали інакодумців. Атеїсти не вбивають інакомислячих. Серед тих, хто допомагає Африці є наприклад ООН. Це не релігійна організація. Про крота.... ви діду вибачте, але в атеїстів геть не така логіка. А от яка логіка у вас: якщо ви чогось не можете пояснити, то приписуєте це богу. Декілька тисяч років тому люди не знали чому йде дощ. Вони містифікували це явище, але ж зараз це все відомо і люди перестали молитися богові дощу :)). "Біблія говорить, що Бог - то світло" - черговий приклад примітивності авторів. Бог це істота, Світло - це випромінювання, або також його можна розглядати як хвилю. Схильність до персонефікації такого явища як світло після 12 років, говорить про тяжку затримку психічного розвитку індивида. Стан афекту наступає в любої тварини, навіть в людини. Боятися смерті???? Так, я боюсь смерті. Ви ні? Ах так... ви ж фантазуєте про рай в який ви попадете. Так я не тішу себе ілюзіями і дійсно, атеїстам мабудь важче жити і вмирати знаючи що це КІНЕЦЬ. До речі, ви ж знаєте яке представлення в первісних людей було про рай? Кущі, дерева, травичка, ягодки ростуть, фруктики. Ходиш собі голий по травичці - ляпота. Але якось сучасній людині трохи втично бути в такому місці вічно, ви не знаходите? Я не вбиваю і не зраджую, і це дійсно не принцип атеїзму. Це свідчення того, що я людина розумна. Я намагаюсь жити за законом і це і є моя мораль. А на рахунок вкраденого, то я б на вашому місці так не поспішав би. Ви ж знаєте, що християнство це одна з найновіших релігій. Переважна більшість цього мракобісся було скопійовано (вкрадено) з різноманітних інших релігій. Войовничого атеїзму не буває діду. Буває науковий. Я не комуніст, але і в комуняк були плюси: цькування релігії, розвиток науки, медицина, освіта... І хватить приписувати атеїстів до комуністів. Релігія робить з людини раба, атеїзм - звільняє людину. Звільни себе і ти звільниш весь світ.
Сырожка до Exaboto Показати IP 7 Березня 2018 21:21
я тут подумав эхабото, шо бог таки може бути Свитлом в соображении что это як хвиля с твоих слов , а с моих скорее яко туман. // я уважил твою логику мышления насчет богов, но и она не доказывает что бога нету. Самый большой твой аргумент "против" бога, что тебе атеисту якобы нужнО доказательство его существования, чтобы уверовать. А самый большой аргумент против тебя самого это твои довольно частые и даже не совем уместные высказывания - высмеиваешь бога в различных темах. Понимаешь эхабото, ты залупаешься на то святое, что для некоторых людей есть их святилище души. Это их вера. А может сила веры в том чтобы слепо уверовать, что Бог существует и придет? /// не отвечай эхабото , - этот вопрос не для тебя
M Показати IP 12 Серпня 2011 21:56
Як не прикро, атеїзм - це теж релігія. Вільним робить тільки Бог, не релігія, не поклоніння картинам, людям, статуеткам, мощам, і не атеїзм.
Exaboto до M Показати IP 12 Серпня 2011 22:48
якщо атеїзм релігія, то богослівя наука.
M Показати IP 13 Серпня 2011 14:13
Погоджуюсь.
Exaboto до M Показати IP 13 Серпня 2011 14:58
насмішили :))))
Студент Показати IP 13 Серпня 2011 23:23
Навіщо піднімати питання існування Бога, якщо новина суто про бізнес???
Exaboto до Студент Показати IP 14 Серпня 2011 11:49
тому, що деякі люди не розрізняють поняття віри та релігії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus