USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині - 200 молодих учителів і якісна вода у шкільних їдальнях

2 Вересня 2013 12:10
У новому навчальному році 2013-2014 років, у школах області працюватиме 200 молодих спеціалістів. Щоправда не всі вони на повній ставці. Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.
«Із цьогорічних нововведень: предмети - сходинки до інформатики, іноземна мова з початкових класів. А ще - всі учні переглянули перший відео урок», − розповів начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Хомич.
Проте, очільника області найперше турбує харчування дітей.
«Відсьогодні починають харчувати. Завтра звіт. У Камінь-Каширському, інших чорнобильських районах, були неузгодження з тендерами на поставку харчування. Добре, що у нас усі харчоблоки забезпечені холодною та гарячою проточною водою. Я коли почув статистику по Україні, жахнувся, - 22-27%. Мене не цікавить скільки світлиць влаштували. Театр починається з вішалки», − зазначив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus