USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині - новий начальник міліції. ФОТО

1 Жовтня 2013 18:00
Нового начальника Шацького райвідділу міліції Андрія Деркача представив головний міліціонер Волині Олександр Терещук, повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.

«Я покладаю великі надії на нового керівника, адже він – молодий та сповнений сил і наснаги, які спрямовуватиме на благополуччя та безпеку жителів Шацька», – відзначив Олександр Терещук.
Привітали капітана міліції із призначенням представники місцевої влади - голова Шацької райдержадміністрації Володимир Найда, голова районної ради Володимир Голядинець, Любомльський міжрайонний прокурор Олег Корецький.
Зі свого боку голова районної адміністрації Володимир Найда запевнив, що всіляко сприятиме та допомагатиме правоохоронцям у їхній нелегкій праці.
Біографічна довідка:
Андрій Деркач народився 1984 року у селі Видерта Камінь-Каширського району. Вищу освіту здобув у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Службу в ОВС розпочав на посаді оперуповноваженого сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Шацького райвідділу міліції. Працював на аналогічних посадах в УМВС в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВІЙСЬКОВИЙ ПЕНСІОНЕР Показати IP 2 Жовтня 2013 15:17
В одному з районів Волині,а не на Волині.Журналісти,які навчальні заклади ви закінчували і хто вас вчив?Невже і викладачі такі самі були?
555 Показати IP 2 Жовтня 2013 19:19
А Начальник управління МВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук не хоче повідомити хто за хабарі кришує збанкрутілий "Західінкомбанк" ??? А може йому совісно ???
пенсіонер інвалід Показати IP 5 Лютого 2014 22:32
У цього свавільщика в мундирі - ні встида НЕМАЄ В ЦЬОГО СВАВІЛЬЩИКА В ФОРМІ : НІ СОВІСТІ , НІ СОРОМУ , НІ ЧЕСТІ , Сволоч вищої гільдії - Саша Терещук . Б.П. Клімчука поперли , щоб ще здох його пес . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus